شناسهٔ خبر: 75435984 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

هوشمندسازی بندر بوشهر با همکاری معاونت علمی ریاست‌جمهوری

معاون علمی رئیس‌جمهور از اجرای پروژه بندر هوشمند در بوشهر خبر داد و گفت: این طرح به عنوان الگویی برای سایر بنادر کشور اجرا شده و پس از موفقیت در بوشهر، در سایر بنادر تکثیر خواهد شد.

صاحب‌خبر -

هوشمندسازی بندر بوشهر با همکاری معاونت علمی ریاست‌جمهوری

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در بازدید از اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از پیگیری پروژه بندر هوشمند در این استان خبر داد و گفت: این طرح به عنوان الگویی برای سایر بنادر کشور اجرا می‌شود.


وی در جمع مسئولان استانی اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامه‌ها در بوشهر پروژه بندر هوشمند است که این طرح برای ایجاد الگویی موفق برای سایر بنادر کشور دنبال می‌شود.


معاون علمی رئیس‌جمهور افزود: اجرای موفق پروژه بندر هوشمند سبب می‌شود که بندر بوشهر به یک الگوی موفق برای سایر بنادر کشور تبدیل شده و سپس تکثیر این بندر هوشمند را در سایر نقاط داشته باشیم.


افشین بر لزوم هماهنگی‌های بین‌دستگاهی برای موفقیت طرح تأکید کرد و گفت: در هماهنگی بین‌دستگاهی باید مدیریت واحد صورت بگیرد و هم‌افزایی اتفاق بیفتد تا اقدامات هم‌راستا شود.


وی با تأکید بر ماهیت مرحله‌ای هوشمندسازی، خاطرنشان کرد: معاونت علمی آمادگی کامل دارد تا با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان از این فرآیند حمایت کند.