شناسهٔ خبر: 75435307 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون استاندار کرمانشاه:

فرماندار جدید کرمانشاه از مدیران مجرب وزارت کشور است

کرمانشاه - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با تبریک به «محمد مبین» به عنوان سرپرست جدید فرمانداری شهرستان کرمانشاه گفت: ایشان از مدیران مجرب وزارت کشور با سوابق متعدد مدیریتی در سطوح مختلف هستند و یقین دارم در مسوولیت جدید نیز منشأ خدمات مؤثر خواهند بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، بهرام سلیمانی، در آیین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان کرمانشاه از تلاش‌ها و خدمات محمدرضا آمویی، فرماندار پیشین شهرستان کرمانشاه قدردانی کرد و افزود: ایشان از مدیران پرتلاش، متعهد و کارآمد بودند که نقش موثری در آرامش و ثبات شهرستان داشتند و خدمات آنان در جهت خدمت بی‌منت به مردم، شایسته تقدیر است.

وی خطاب به مدیران گفت: انتظار می‌رود همه مدیران شهرستان با انسجام، همراهی و تلاش مضاعف، در کنار فرماندار جدید برای تحقق اهداف دولت و خدمت بی‌منت به مردم شریف کرمانشاه گام بردارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه در ادامه سخنانش با اشاره به جایگاه راهبردی این شهرستان در توسعه استان و حتی مناطق غربی کشور، بر ضرورت مدیریت منسجم، عادلانه و کارآمد تأکید کرد.

فرماندار جدید کرمانشاه از مدیران مجرب وزارت کشور است

وی همچنین با اشاره به پیشینه تاریخی، فرهنگی و اجتماعی کرمانشاه اظهار داشت: این شهرستان از گذشته تاکنون مهد همزیستی مسالمت‌آمیز اقوام و مذاهب مختلف بوده و این سنت دیرینه امروز نیز در محلات شهر جاری است. حوزه نفوذ فرهنگی و اجتماعی کرمانشاه نه‌تنها محدود به داخل استان نیست، بلکه در سراسر کشور و حتی آن‌سوی مرزها امتداد یافته است.

سلیمانی افزود: مدیریت شهرستان کرمانشاه به دلیل جمعیت بالا و موقعیت راهبردی آن، نقشی تعیین‌کننده در وضعیت کل استان و حتی استان‌های همجوار دارد و از همین‌رو، فرمانداری کرمانشاه باید محور هماهنگی و انسجام میان دستگاه‌های اجرایی شهرستان باشد.

معاون استاندار کرمانشاه با اشاره به مطالبات مردم در حوزه خدمات شهری گفت: پروژه‌های عمرانی و خدماتی از خواسته‌های جدی مردم این شهرستان است و موضوعاتی چون آسفالت معابر، بهسازی راه‌های مواصلاتی و توسعه زیرساخت‌های شهری باید با پیگیری مستمر فرمانداری و همکاری همه دستگاه‌ها دنبال شود تا اجماع و هم‌افزایی مؤثر شکل گیرد.

وی با تأکید بر ضرورت عدالت در توزیع منابع و خدمات اظهار داشت: عدالت توزیعی نه‌تنها یک اصل دینی و انسانی، بلکه ضرورتی سیاسی و امنیتی است. همه اقشار مردم حتی در دورافتاده‌ترین نقاط شهرستان باید از اعتبارات عمرانی و خدماتی بهره‌مند شوند؛ زیرا عدالت، پایه اعتماد عمومی و ثبات اجتماعی است.

سلیمانی همچنین بر لزوم توجه ویژه به مناطق کم‌برخوردار، محلات حاشیه‌ای و روستاهای محروم تأکید کرد و گفت: تحقق عدالت زمانی معنا پیدا می‌کند که مردم این مناطق احساس کنند صدایشان شنیده می‌شود و در تصمیم‌سازی‌ها سهم دارند.

وی با اشاره به تنوع قومی و مذهبی در کرمانشاه افزود: کرمانشاه نماد وحدت و همزیستی اقوام و مذاهب است و امروز بیش از هر زمان نیازمند تقویت انسجام اجتماعی و وفاق ملی هستیم؛ موضوعی که از اولویت‌های اساسی دولت «وفاق ملی» و ضرورتی راهبردی برای کشور است.

معاون استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان گفت: برای پیشرفت کرمانشاه باید از توان دانشگاهیان، سازمان‌های مردم‌نهاد، احزاب، جوانان، روحانیون، معتمدین محلی و نمایندگان مردم در مجلس بهره برد. خوشبختانه شهرستان کرمانشاه از سه نماینده توانمند و در تراز ملی برخوردار است که می‌توانند نقشی مؤثر در توسعه ایفا کنند.

وی در بخش دیگری با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان گفت: دشت‌های حاصل‌خیز کرمانشاه نقش مهمی در امنیت غذایی کشور دارند، اما باید بررسی کنیم آیا الگوی کشت، بهره‌وری و نوع بهره‌برداری در این حوزه بهینه است یا نیازمند بازنگری است و چرا جوانان کمتر به کار کشاورزی گرایش دارند.

سلیمانی تاکید کرد: نهادهای فرهنگی باید در تقویت فرهنگ کار و روحیه تولید اقدام فعال‌تری داشته باشند تا جوانان بومی از ظرفیت‌های استان برای اشتغال استفاده کنند.

فرماندار جدید کرمانشاه از مدیران مجرب وزارت کشور است

وی همچنین با اشاره به مسائل اجتماعی شهرستان تصریح کرد: در حوزه آسیب‌های اجتماعی باید از معلول‌درمانی صرف فاصله بگیریم و با رویکرد علمی، ریشه‌ها و علل را شناسایی و درمان کنیم؛ نه اینکه صرفاً صورت‌ مساله را پاک کنیم.

معاون استاندار کرمانشاه افزود: امروزه امکان تفکیک حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی از یکدیگر وجود ندارد و مدیریت شهرستان باید با نگاهی جامع و سیستمی، این حوزه‌ها را در ارتباط با هم ببیند تا تصمیم‌ها مؤثر و پایدار باشد.

در این مراسم با قدردانی از زحمات «محمدرضا آمویی»، «محمد مبین» به عنوان سرپرست فرمانداری کرمانشاه معرفی شد.