شناسهٔ خبر: 75434757 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

14 نانوایی متخلف ‌دامغان به تعزیرات ‌معرفی شدند

فرماندار دامغان گفت: در پی تشدید بازرسی‌ها از نانوایی‌های این شهرستان، 14 واحد متخلف به دلیل رعایت نکردن ضوابط پخت و وزن چانه نان شناسایی و برای رسیدگی قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

صاحب‌خبر -

علیرضا نوچه ناسار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در دامغان،اظهار داشت: بازرسی‌های گسترده‌ای از واحدهای نانوایی و کارخانه آرد دامغان با هدف ارزیابی کیفیت آرد مصرفی، وزن چانه‌ها و رعایت ساعات پخت در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: طی یک ماه گذشته، تیم‌های مشترک بازرسی از اداره صمت، اتاق اصناف و شبکه بهداشت دامغان 14 نانوایی متخلف را شناسایی کرده‌اند که پرونده آنان برای رسیدگی قانونی به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

فرماندار دامغان تصریح کرد: عمده تخلفات نانوایان شامل رعایت نکردن وزن چانه نان، کم‌فروشی و همچنین بی‌نظمی در زمان پخت بوده که این موضوع نارضایتی شهروندان را به همراه داشته است.

وی با تأکید بر لزوم حفظ کیفیت نان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین کالاهای اساسی خانوارها، بیان کرد: هدف از افزایش نظارت‌ها، ارتقای سطح رضایتمندی مردم و بهبود عملکرد واحدهای نانوایی است و با نانوایان متخلف به‌صورت قاطع برخورد خواهد شد.

نوچه ناسار خاطرنشان کرد: سهمیه ماهانه آرد تخصیصی به نانوایی‌های دامغان حدود 680 تن است و 100 واحد نانوایی در سطح شهرستان فعالیت دارند که بخش عمده‌ای از نیاز روزانه مردم را تأمین می‌کنند.

وی اضافه کرد: دستگاه‌های نظارتی در کنار تشدید بازرسی‌ها، برنامه‌های آموزشی ویژه‌ای برای ارتقای مهارت نانوایان و افزایش آگاهی آنان نسبت به استانداردهای تولید نان باکیفیت نیز در نظر گرفته‌اند.

فرماندار دامغان یادآور شد: استمرار نظارت‌ها و همکاری نانوایان با دستگاه‌های متولی می‌تواند نقش مؤثری در حفظ سلامت جامعه و تأمین نان مطلوب برای شهروندان داشته باشد.

انتهای پیام/363/