شناسهٔ خبر: 75434576 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

مدافع فولاد: کار کردن با گل‌محمدی لذت‌بخش است/ با تمام توان مقابل شمس‌آذر بازی می‌کنیم

برنا-گروه ورزشی؛ مدافع تیم فوتبال فولاد خوزستان پس از تساوی تیمش برابر ذوب‌آهن از کیفیت بازی، تصمیمات داوری و همکاری با یحیی گل‌محمدی سخن گفت. برنا-گروه ورزشی؛ مدافع تیم فوتبال فولاد خوزستان پس از تساوی تیمش برابر ذوب‌آهن از کیفیت بازی، تصمیمات داوری و همکاری با یحیی گل‌محمدی سخن گفت.

صاحب‌خبر -

ابوالفضل رزاق‌پور، مدافع تیم فوتبال فولاد خوزستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی برنا درباره تساوی یک بر یک برابر ذوب‌آهن اظهار داشت: فکر می‌کنم بازی زیبایی بود و هر دو تیم فوتبال خوبی ارائه دادند. ما با برنامه‌ریزی کامل برای کسب سه امتیاز وارد زمین شدیم و موقعیت‌های خوبی داشتیم که می‌توانستیم از آنها استفاده کنیم، اما این اتفاق نیفتاد. در یکی دو صحنه داوری هم تصمیماتی به ضرر ما گرفته شد و متاسفانه نتوانستیم سه امتیاز را بگیریم. با این حال خدا را شکر بعد از گلی که دریافت کردیم توانستیم به بازی برگردیم که نشانه مثبتی است. هرچند هدف‌مان پیروزی بود،   اما حالا تلاش می‌کنیم در بازی‌های بعدی این نتیجه را جبران کنیم.

️وی در خصوص تک گلی که توسط "یوسف مزرعه" در این دیدار پذیرفته نشد، گفت: ما هنوز دقیق نمی‌دانیم تصمیم داور در آن صحنه چه بود. همان موقع قبل از گل، داور سوت زد و اعلام کرد که توپ هند شده، در حالی که بازی تحت بررسی VAR  بود؛ قبل از اینکه بازبینی کامل شود، ایشان تصمیمش را اعلام کرد. بعد از دیدن صحنه متوجه شدند سوت اشتباه بوده و گفتند گل به خاطر آفساید رد شده است و متاسفانه گل‌مان پذیرفته نشد.

️مدافع فولاد خوزستان درمورد پاس گلی که در این دیدار به همبازیان خود داد؛ تاکیدکرد: خداراشکر توانستم دوباره به تیم کمک کنم. همیشه اولویتم این بوده که در خدمت تیم باشم و وظایفم را به بهترین شکل انجام دهم. اگر فرصتی برای گل زدن یا پاس گل دادن پیش بیاید، تمام تلاشم را می‌کنم تا موثر باشم. خوشبختانه در این بازی هم لطف خدا شامل حال من شد و توانستم پاس گل بدهم. امیدوارم با حفظ این روند و تلاش بیشتر هم به تیم در کسب نتایج بهتر کمک کنم و هم به اهداف فردی‌ام برسم.

رزاق‌پور درباره شرایط فولاد و همکاری با "یحیی گل‌محمدی"  خاطرنشان کرد: کار کردن با گل‌محمدی واقعا شیرین است. نیازی به تعریف من ندارند. چون سابقه فنی و شخصیت‌شان برای همه مشخص است. در مدتی که زیر نظرشان کار می‌کنم واقعا از همکاری با او و کادر فولاد لذت می‌برم. آرامش خاصی به بازیکنان منتقل می‌کنند و همیشه طوری رفتار می‌کنند که بازیکن از نظر فنی و روحی در بهترین شرایط قرار بگیرد.

وی در پایان در مورد بازی بعدی تیمش مقابل شمس‌آذر قزوین گفت: بازی مقابل شمس‌آذر دیداری خانگی است و باید با تمام توان وارد زمین شویم. آنها تیمی دونده و جنگنده هستند که تا آخرین لحظه تلاش می‌کنند. ما باید با تمرکز و آمادگی کامل بازی کنیم تا بتوانیم سه امتیاز خانگی را بگیریم. در یکی دو هفته اخیر شایسته پیروزی بودیم، اما امتیاز کامل را کسب نکردیم، انشاالله این هفته جبران کنیم شرایط خودمان را در جدول بهتر کرده و باعث خوشحالی هواداران عزیزمان باشیم.

انتهای پیام/