شناسهٔ خبر: 75432428 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیر کل ارشاد خوزستان:

مجوزی برای کنسرت طهماسبی صادر نشده که لغو شود

اهواز _ ایرنا _ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه محدودیتی برای برگزاری قانونی اجرای کنسرت عرفان طهماسبی وجود ندارد گفت: مجوزی برای اجرای این خواننده صادر نشده است که بخواهد لغو شود.

صاحب‌خبر -

حسین براتی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا از آمادگی این اداره‌کل برای همکاری در جهت تحقق این رویداد هنری خبر داد و اظهار کرد: عرفان طهماسبی یکی از چهره‌های شاخص هنری کشور و استان است و ما بسیار علاقه‌مندیم و افتخار می‌کنیم زمینه‌ای فراهم شود تا طرفداران و علاقه‌مندان این هنرمند از اجرای هنری وی در سطح استان بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: شرکت متقاضی برگزاری اجرای صحنه‌ای موسیقی عرفان طهماسبی، به‌محض حضور در استان و پیگیری کارهای اداری، از همکاری و مساعدت لازم این اداره‌کل برخوردار خواهد شد تا این اتفاق خوب هنری رقم بخورد و مردم استان شاهد هنرنمایی این خواننده باشند.

مدیرکل ارشاد خوزستان در تشریح روند قانونی صدور مجوز خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت پیش‌بینی‌شده برای این کنسرت، مرکز صدور مجوز اجراهای با جمعیت بالای یک‌هزار و صد نفر در تهران است.

وی خاطرنشان کرد: شنیده‌ها حاکی از آن است که شرکت متقاضی ظاهراً با مؤسسه نمایشگاه‌های بین‌المللی خوزستان که سالن بیش از یک‌هزار نفری دارد، برای مکان اجرا گفت‌وگو داشته است.

براتی افزود: برای اجرای کنسرت ابتدا باید شرکت تقاضای شرکای مربوطه ثبت شود و کارهای اداری لازم در این خصوص در سطح استان انجام شود و پرونده برای صدور مجوز نهایی به مرکز موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شود و آن مرکز نیز نسبت به صدور مجوز اقدام خواهد کرد.

وی یادآور شد: ما محدودیتی برای برگزاری کنسرت این هنرمند نداریم و آمادگی داریم در بازه زمانی مشخص این همکاری خوب صورت پذیرد؛ طبیعتا پیش‌شرط آن، طی شدن تقاضا و فرآیند اداری قانونی توسط متقاضی است.