شناسهٔ خبر: 75429721 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سالانه ۱۰ هزار تُن انار در شهرستان فیروزکوه تولید می‌شود

تهران - ایرنا - فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: سالانه ۱۰ هزار تُن انار از باغات این شهرستان تولید می‌شود و این میزان برداشت باعث شده که رتبه اول تولید انار استان تهران به این شهرستان اختصاص داده شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، ابوالفضل زمانی‌نژاد روز دوشنبه در حاشیه جشنواره انار شهرستان فیروزکوه اظهار کرد: شهرستان فیروزکوه دارای وسعتی بیش از ۲۴ هزار کیلومترمربع به عنوان وسیع‌ترین شهرستان استان تهران است که در بین سه استان بزرگ کشور یعنی سمنان، مازندران و تهران قرار دارد.

وی افزود: این شهرستان دارای جاذبه‌های طبیعی و طبیعت بکر است که محصولات کشاورزی و باقی این شهرستان زبانزد است و امروز نیز در روستای محمودآباد جشنواره یاقوت باران به منظور کشت ارگانیک انار برگزار شد.

زمانی‌نژاد گفت: ۴۰۰ هکتار از اراضی باغی شهرستان فیروزکوه به کشت انار اختصاص دارد و این جشنواره با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری و کشاورزی شهرستان برگزار شد.

سالانه ۱۰ هزار تُن انار در شهرستان فیروزکوه تولید می‌شود

مدیرکل امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری تهران نیز در حاشیه بازدید از این جشنواره در شهرستان فیروزکوه گفت: این جشنواره به منظور معرفی ظرفیت‌های مهم گردشگری و کشاورزی فیروزکوه برگزار شده تا همه از این پتانسیل‌ها آگاهی داشته باشند.

حبیب‌اله خجسته‌پور اظهار کرد: به همین واسطه باید به ظرفیت‌های مهم کشاورزی و تولید محوصلات باغی و کشاورزی در این شهرستان توجه ویژه‌ای شود زیرا این شهرستان از پتانسیل‌های بالایی در حوزه کشاورزی و گردشگری برخوردار است که باید به همه معرفی شود.

وی ادامه داد: برای اولین بار در استان تهران ۱۰ بخشدار از جمع بانوان توانمند این استان انتخاب شد که این مهم به دلیل توجه دولت و استاندار به جایگاه بانوان ویژه انجام شده است.