شناسهٔ خبر: 75428814 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

پیش‌بینی تولید ۴۸ هزار تن انار در کازرون - اکونیوز

اقتصاد ایران: ایسنا/فارس سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اعلام کرد که این استان با تولید بالغ بر ۴۴۳ هزار تن انار حائز رتبه اول کشوری است و براساس پیش‌بینی‌ها، امسال حدود ۴۸ هزار تن انار در شهرستان کازرون استان تولید خواهد شد.

صاحب‌خبر -

احد بهجت حقیقی امروز دوشنبه ۲۸ مهر در نشست جهادکشاورزی فارس با بیان اینکه کازرون یکی از قطب‌های تولید انار در استان فارس است، گفت: برداشت انار از سطحی بالغ بر ۱۶۰۰ هکتار از باغ های شهرستان کازرون از اواسط مهر آغاز شده است و تا پایان آبان ادامه دارد.

سرپرست جهادکشاورزی فارس همچنین از برگزاری اولین جشنواره انار کازرون خبر داد و افزود: این جشنواره در منطقه تاریخی بیشاپور با هدف معرفی ظرفیت‌های کشاورزی، اقتصادی و گردشگری کازرون طی روزهای ۳۰ مهر تا دوم آبان برگزار خواهد شد.

بهجت حقیقی با بیان اینکه رویداد مذکور با همت بخش خصوصی، مدیریت فرمانداری این شهرستان و همکاری برخی از ادارات از جمله مدیریت جهادکشاورزی برگزار خواهد شد، افزود: با برگزاری این جشنواره زمینه برای بازاریابی و فروش مستقیم محصولات، تبادل تجربیات بین کشاورزان و افزایش آگاهی عمومی نسبت به ارزش و مزیت‌های محصولات کشاورزی فراهم می‌شود.

وی اظهار کرد: رویداد مذکور همچنین نقش مؤثری در توسعه روستایی، جذب گردشگر، ایجاد اشتغال فصلی و تقویت همبستگی اجتماعی در جوامع محلی دارد و به عنوان ویترینی از توانمندی‌های بخش کشاورزی شهرستان و استان شناخته می‌شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در رویداد مذکور انواع ارقام انار تولیدی شهرستان شامل رباب، بریت، اتابکی و میخوش به نمایش گذاشته می‌شود که رقم رباب مرغوب‌ترین آن‌ها به شمار می‌آید.

بهجت حقیقی یادآور شد: اولین جشنواره انار، همراه با غرفه‌های انار، محصولات فرآوری شده از انار(آب، رب وسس انار)، صنایع دستی محلی، موسیقی زنده و برنامه‌های متنوع در محدوده شهرتاریخی بیشابور جنب پل بازرنگان، مجتمع باغداران بیشاپور برگزار می‌شود.

انتهای پیام

برچسب‌ها: