شناسهٔ خبر: 75428146 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مبادله دو زندانی بین مسکو و باکو به دنبال دیدار پوتین و علی‌اف

مسکو- ایرنا- یوری اوشاکوف دستیار رئیس‌جمهور روسیه در امور سیاست‌ خارجی اعلام کرد: ایگور کارتاویخ مدیر «اسپوتنیک آذربایجان» بعد از آزادی از باکو وارد مسکو شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، روزنامه کامرسانت روز دوشنبه نوشت: مذاکرات برای آزادی کارتوویخ در سطح دستیاران رؤسای جمهور روسیه و جمهوری آذربایجان انجام شد.
به نوشته این روزنامه، اوشاکوف دستیار پوتین مستقیما با حکمت حاجی‌اف دستیار الهام علی‌اف رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در این موضوع مذاکره داشته و تصمیم به ازادی متقابل یک شهروند از هر دو کشور در آستانه دیدار رؤسای‌جمهور روسیه و جمهوری آذربایجان اتخاذ شده بود.
بنا بر این گزارش، روسیه در مقابل، یکی از شهروندان آذربایجانی بازداشت شده در روسیه را آزاد کرده است.

به گزارش ایرنا، نیروهای امنیتی جمهوری آذربایجان در باکو ۹ تیرماه ۱۴۰۴ ایگور کارتاویخ مدیر تحریریه اسپوتنیک آذربایجان و یوگنی بلوسوف، سردبیر این خبرگزاری را بازداشت کرده بودند.
آزادی کارتاویخ به دنبال دیدار ۱۷ مهرماه رؤسای جمهور روسیه و جمهوری آذربایجان در دوشنبه پایتخت تاجیکستان صورت گرفت.
ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در دیدار با الهام علی‌اف، همتای آذربایجانی خود، به خاطر سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری جمهوری آذربایجان عذرخواهی کرد و گفت که پدافند هوایی روسیه مسئول این "حادثه غم‌انگیز" بوده است.
هواپیمای مسافربری هواپیمایی آذربایجان ۲۵ دسامبر ۲۰۲۴ (۵ دی ۱۴۰۳)، هنگام پرواز از باکو به گروزنی، پایتخت جمهوری خودمختار چچن روسیه، سقوط کرد.