شناسهٔ خبر: 75426809 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

در برابر هر گروه مسلح پاسخ سخت می‌دهیم

در روزهایی که هنوز تب حوادث اخیر فروکش نکرده، امنیت پایتخت همچنان دغدغه‌ اصلی مردم است. فرمانده سپاه تهران بزرگ می‌گوید خیال مردم باید راحت باشد، چون نیروهای سپاه و بسیج در آماده‌باش کامل‌اند و هر حرکتی که بوی ناامنی بدهد، با پاسخ سخت مواجه خواهد شد.

صاحب‌خبر -

سردار حسن حسن‌زاده در توضیح مأموریت جدید تیم‌های بسیج، یادآور شد که امروز اولویت اصلی این نیروها در میدان، کمک به مردم و همکاری با پلیس است. او با یادآوری روزهای پر التهاب «دفاع ۱۲ روزه»، تاکیید کرد نیروهای بسیج و سپاه همان‌طور که در روزهای سخت کنار مردم بودند، امروز هم مأموریت اصلی‌شان کمک به مردم و یاری‌رسانی به پلیس است.

به گزارش مهر حسن زاده در گفت‌وگویی توضیح داد که گشت‌های بسیج در آن روزها از خیابان‌های اصلی تا محلات و ارتفاعات شمالی تهران حضور داشتند و امروز نیز هرچند این گشت‌ها محدودتر شده، اما نیروها کاملاً آماده و گوش‌به‌زنگ‌اند. به گفته او، این تیم‌ها حالا با تمرکز بر مردم‌یاری و حفظ آرامش شهر، بخشی از شبکه‌ای هستند که امنیت تهران را تضمین می‌کند.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با نگاهی به تجربه‌های گذشته گفت: «ما از دل همان روزهای سخت، طرح‌های جامع‌تری را آماده کردیم؛ سناریوهای مختلفی را تمرین کرده‌ایم تا برای هر وضعیت احتمالی آماده باشیم. از خدمت به مردم در بحران‌های شهری گرفته تا مقابله سخت با هر گروهی که بخواهد آرامش مردم را برهم بزند.»

او تأکید کرد که سپاه تهران بزرگ امروز در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد؛ هم از نظر طرح‌ها و تجهیزات، هم از نظر روحیه و انگیزه. «مردم ما مطمئن باشند؛ سپاه و بسیج خود را فدایی ملت می‌دانند. امنیت و آرامش این مردم خط قرمز ماست و هیچ دشمنی اجازه نخواهد یافت آن را خدشه‌دار کند.»

در نتیجه سپاه تهران بزرگ برای دفاع از مردم و انقلاب‌ همواره آماده است و حتی جان خود را نیز در این مسیر فدا می‌کند، چرا که به گفته سردار حسن زاده فدایی بودن برای این ملت بزرگ‌ترین افتخار است.