شناسهٔ خبر: 75425379 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام خبر داد:

پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی قطعه اول پروژه چهار خطه دره‌شهر- پل گاومیشان

مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام گفت: عملیات چهارخطه شدن خروجی دره‌شهر به پل گاومیشان با پیشرفت مناسب درحال انجام است.

صاحب‌خبر -

جعفر رفیعی امروز دوشنبه ۲۸ مهر در بازدید از پروژه‌های راه‌سازی شهرستان دره‌شهر اظهار کرد: ارتقای محور دره شهر به سمت پل گاومیشان با توجه به اهمیت این مسیر به خاطر ارتباط استان ایلام با استان‌های لرستان و خوزستان و همچنین ارتباط شهرستان دره‌شهر از طریق تونل کبیرکوه با شهرستان‌های آبدانان و دهلران و بحث جاذبه‌های گردشگری طبیعی و تاریخی منطقه، در حال اجرا است.

وی خاطرنشان کرد: کل مسیر شهر دره‌شهر تا پل گاومیشان که در محدوده جغرافیایی استان ایلام قرار دارد ۱۷ کیلومتر است و در مجموع قرارداد قطعه اول که از شهر دره‌شهر تا کیلومتر ۱۱.۵ اجرایی شده،  تاکنون راه‌سازی ۴ کیلومتر مسیر از یک سمت تکمیل شده و زیر بار ترافیک قرار گرفته و ۵ کیلومتر دیگر نیز از این مسیر  در حال آسفالت است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام تصریح کرد: قطعه نخست این مسیر به طول ۱۱.۵ کیلومتر در مجموع نزدیک ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و هر قسمت از مسیر که تکمیل شود برای تسهیل تردد زیر بار ترافیک قرار خواهد گرفت.

رفیعی افزود: عملیات اجرایی ۲.۵ کیلومتر دیگر از این مسیر نیز با قرارداد دیگر در حال انجام است و تلاش خواهیم کرد ۳ کیلومتر باقی مانده نیز به زودی اجرایی شود.

انتهای پیام