شناسهٔ خبر: 75424498 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار همدان: کار مسکن تعطیل‌بردار نیست

همدان- ایرنا- استاندار همدان با تأکید بر پیگیری مستمر طرح‌های نهضت ملی مسکن گفت: پروژه مسکن در استان تعطیل‌بردار نیست و مردم باید نتیجه تلاش‌ها را در تحویل واحدهای ساخته‌شده به‌صورت ملموس مشاهده کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حمید ملانوری‌شمسی روز دوشنبه در نشست بررسی پروژه‌های نهضت ملی مسکن با مسوولان ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و مدیران عمرانی استان، طرح مسکن را از مهم‌ترین اولویت‌های کاری استان عنوان کرد و افزود: موضوع مسکن به‌ عنوان یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های عمرانی استان همدان است که باید به طور جد پیگیری شود.

وی با بیان اینکه پیگیری اجرای پروژه‌ها تا دستیابی کامل به نتیجه نهایی بدون لحظه توقف ادامه دارد اظهار کرد: هماهنگی و سرعت عمل دستگاه‌ها رمز موفقیت در تحقق وعده خانه‌دار شدن مردم است.

ملانوری‌شمسی با تأکید بر ضرورت پیشرفت محسوس پروژه‌ها گفت: باید نتیجه را مردم روی زمین ببینند.

در این جلسه آخرین وضعیت پروژه‌های ۱۰۰ واحدی شهرک مدنی و ۴۸۰ واحدی فرهنگیان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر اساس تصمیمات این نشست، مقرر شد پیمانکار فعلی پروژه‌ها با نظارت دقیق هیات چهارنفره مشترک و ستاد اجرایی فرمان امام تا دو ماه آینده فعالیت خود را ادامه دهد. چنانچه طی این مدت روند اجرای پروژه‌ها رضایت‌بخش باشد، همکاری با پیمانکار تداوم می‌یابد؛ در غیر این صورت، تصمیم نهایی درباره تغییر پیمانکار توسط ستاد اجرایی اتخاذ خواهد شد.