شناسهٔ خبر: 75421947 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس سازمان بازرسی کل کشور:

همه دستگاه‌های اجرایی خدمت به ایثارگران را در صدر اولویت‌های کاری خود قرار دهند

تهران- ایرنا- رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه نظارت بر اجرای قانون جامع ایثارگران از برنامه‌های اصلی این سازمان است، گفت: در این قانون احکامی پیش بینی شده که همه دستگاه‌ها متناسب با وظایف خود مسئول اجرای آن احکام هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از قوه قضاییه، ذبیح الله خداییان روز دوشنبه در دیدار با سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از معاونان و مدیران این بنیاد، ضمن قدردانی از خدمات بنیاد شهید در رسیدگی به مشکلات جامعه ایثارگری، بر ضرورت توجه ویژه دستگاه‌ها به معیشت، درمان و مستندسازی املاک بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل بنیاد شهید در حمایت از خانواده‌های معظم شهدا اظهار کرد: به‌ویژه پس از جنگ ۱۲ روزه، شاهد تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه بنیاد شهید در رفع مسائل و مشکلات خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان این جنگ بوده‌ایم.

خداییان با تأکید بر اهمیت ارتباط مستقیم مسئولان با خانواده‌های ایثارگران گفت: حضور رئیس بنیاد شهید در منازل خانواده‌های معظم شهدا مایه دلگرمی و آرامش خاطر آنان است. خانواده‌ای که عزیز خود را در راه دفاع از انقلاب و کشور از دست داده، وقتی می‌بیند رئیس بنیاد شخصاً از نزدیک در جریان امور و مشکلاتش قرار می‌گیرد، احساس تکریم و قدرشناسی نظام را درک می‌کند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تقدیر از تلاش‌های رئیس بنیاد شهید و همکاران این نهاد در ترویج فرهنگ ایثار و خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران تصریح کرد: همه دستگاه‌های اجرایی باید خدمت به ایثارگران را در صدر اولویت‌های کاری خود قرار دهند چراکه خدمت به آنان، خدمت به آرمان‌های انقلاب و امام شهیدان است.

وی با اشاره به دیدار اخیر خود با خانواده شهیدان خالقی‌پور گفت: مشاهده وضع زندگی خانواده‌های شهدا نشان می‌دهد آنان با وجود تحمل سخت‌ترین رنج‌ها و از دست دادن فرزندان خود، کمترین توقعی ندارند و همچنان خود را بدهکار انقلاب می‌دانند و این روحیه ایثار و رضایت، درسی بزرگ برای همه مسئولان است.

وی با اشاره به دغدغه‌های درمانی جامعه ایثارگری تأکید کرد: نباید اجازه دهیم جانبازان کشور با مشکلات بیمه و درمان مواجه باشند.

املاک بنیاد شهید هرچه سریع‌تر مستندسازی شود

رئیس سازمان بازرسی کل کشور درباره املاک بنیاد شهید نیز اظهار کرد: ضروری است املاک بنیاد شهید و امور ایثارگران هرچه سریع‌تر مستندسازی شود تا از تصرف افراد سودجو جلوگیری گردد، در این خصوص نیز در نشست اخیر با معاون اول قوه قضاییه تصمیماتی اتخاذ شده است.

وی در ادامه با اشاره به راهکارهای مبارزه با مفاسد اقتصادی، افزود: شفافیت و رفع تعارض منافع از محورهای اصلی مبارزه با فساد است، زیرا فساد در تاریکی رشد می‌کند و تنها با شفافیت می‌توان از آن پیشگیری کرد. از همین‌رو، سازمان بازرسی شاخص‌های شفافیت را تدوین و به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرده است.

خداییان افزود: جشنواره ملی شفافیت و رفع موقعیت‌های تعارض منافع، آذر امسال با حضور مسئولان عالی کشور برگزار خواهد شد و دستگاه‌های برتر در این خصوص معرفی خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: هدف سازمان بازرسی آن است که شفافیت به مطالبه‌ای ملی و فرهنگ عمومی جامعه تبدیل شود تا ریشه‌های فساد در ساختار اداری کشور خشکیده گردد.

براساس این گزارش در پایان این نشست، معاونان سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل امور نظامی، امنیتی و نهادهای این سازمان نیز دیدگاه‌های خود را در خصوص عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران مطرح کردند و رئیس بنیاد شهید نیز نسبت به موضوعات طرح شده، دستورات لازم را صادر کرد.