شناسهٔ خبر: 75421270 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

استاندار تهران:

توسعه زیرساخت‌های گردشگری می‌تواند هویت تاریخی تهران را بازآفرینی کند توسعه زیرساخت‌های گردشگری می‌تواند هویت تاریخی تهران را بازآفرینی کند

استاندار تهران گفت: توسعه زیرساخت‌های گردشگری، از جمله پروژه‌های بزرگ هتلداری، می‌تواند هویت تاریخی تهران را بازآفرینی کرده و این شهر را به مقصدی جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدصادق معتمدیان استاندار تهران در حاشیه بازدید از پروژه‌های گردشگری و هتلداری در سطح پایتخت در ادامه برنامه‌های گرامیداشت «هفته تهران»، با تأکید بر جایگاه تاریخی و فرهنگی پایتخت گفت: تهران تنها مرکز سیاسی و اداری کشور نیست؛ این شهر با پیشینه‌ای غنی در معماری، فرهنگ و زندگی شهری، ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه گردشگری دارد.

وی افزود: توسعه زیرساخت‌های گردشگری، از جمله پروژه‌های بزرگ هتلداری، می‌تواند هویت تاریخی تهران را بازآفرینی کرده و این شهر را به مقصدی جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل کند.