شناسهٔ خبر: 75417935 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

طرز تهیه سالاد زیتون و گردو با رب انار، ترکیب خوشمزه و پرطرفدار

ترکیب زیتون، گردو و رب انار یک ترکیب خوشمزه و پرطرفدار است؛ چه در غذاهای گیلانی، چه در زیتون پرورده و چه در یک سالاد خاص پاییزی!

صاحب‌خبر -

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن این سالاد ابتدا رب فلفل، رب انار، روغن زیتون و ادویه‌ها را با هم ترکیب کنید تا سس یکدست شود. سپس دیگر مواد سالاد را ریز خرد کرده و در آن بریزید.
 
خوب سالاد را هم بزنید. بگذارید سالاد 10 دقیقه در یخچال بماند سپس آن را سرو کنید. رسپی این سالاد خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سالاد زیتون و گردو با رب انار برای 4 نفر

 
مواد لازم مقدار مورد نیاز
رب فلفل پاپریکا 1قاشق غذاخوری
روغن زیتون ¼ پیمانه
رب انار ¼ پیمانه
سماق 1 قاشق مرباخوری
اورگانو 1 قاشق مرباخوری
نمک، فلفل سیاه و پول بیبر به میزان لازم
پیاز قرمز کوچک 1 عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز کوچک 1 عدد
زیتون بدون هسته 1 پیمانه
گردو ½ پیمانه
جعفری خرد شده ½ پیمانه

مرحله اول: سس سالاد را آماده کنید

رب فلفل را به همراه روغن زیتون، رب انار و ادویه‌ها در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم: سبزیجات را خرد کنید

پیاز و فلفل دلمه‌ای را به صورت خلالی نازک خرد کنید و به سس اضافه کنید.
 
از دستکش لاتکس استفاده کنید و به کمک دست خلال‌های پیاز و فلفل دلمه را با سس به صورت کامل مخلوط کنید.
 
سالاد زیتون

مرحله سوم: زیتون و گردو را خرد کنید

زیتون را به صورت حلقه‌ای نازک خرد کرده و به همراه گردو و جعفری خرد شده به سالاد اضافه کنید.
 
همه مواد سالاد را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید.
 
روی ظرف سالاد را بپوشانید و آن را برای حداقل 10 دقیقه در یخچال بگذارید.
 
بعد از دقیقه 10 سالاد شما آماده است.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد زیتون و گردو با رب انار

این سالاد کمی شبیه به سالاد گاورداغی است اما شما می‌توانید بنا بر سلیقه خود در آن تغیراتی ایجاد کنید:

در صورت تمایل می‌توانید یک حبه سیر ساطوری شده به سس اضافه کنید.
 
رب فلفل از این طرز تهیه قابل حذف است.
 
می‌توانید به این سالاد دانه‌های انار تازه را هم اضافه کنید.
 
می‌توانید میزان جعفری خرد شده مورد استفاده در این طرز تهیه را بنا بر سلیقه خود کمتر کنید.
 
من از این سالاد نه تنها به عنوان یک سالاد خوشمزه بلکه به عنوان یک دیپ نیز در مهمانی‌ها استفاده می‌کنم. در صورتی که می‌خواهید این سالاد را به عنوان دیپ سرو کنید، لازم است مواد تشکیل‌دهنده آن را کاملا ریز خرد کنید.
 
منبع: اکالا
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر