مدیر فرودگاه یاسوج از برقرار پرواز یاسوج به عسلویه برای نخستین بار خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، عنایت الله انصاری فرد گفت: این مسیر جدید پروازی به دنبال درخواست حدود ٧٠٠ نفر از مهندسین، تکنسین ها و کارگران شریف شاغل در عسلویه که بومی استان کهگیلویه وبویراحمد هستند و پیگیری های دکتر محمد بهرامی، نماینده محترم مردم شریف در مجلس و استاندار محترم و مدیریت محترم فرودگاه که زیرساخت ها و تجهیزات لازم را فراهم آورد برای نخستین بار در فرودگاه یاسوج برقرار می شود.
وی اظهار کرد: این مسیر جدید پروازی که تحت عنوان پروژه اتصال پایتخت طبیعت ایران به پایتخت انرژی ایران کلید خورد از ۹ آبان ماه امسال در روزهای جمعه توسط شرکت محترم هواپیمایی ماهان انجام خواهد شد.
مدیر فرودگاه یاسوج اضافه کرد: شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با مهیا کردن تمامی امکانات و تجهیزات لازم در تمامی فرودگاه های کشور بویژه در فرودگاه یاسوج آمادگی کامل برای اعزام و پذیرش مسافران گرامی در مسیرهای داخلی و بین المللی را به صورت شبانه روزی دارد و در جهت رفاه حال مردم شریف کشور عزیزمان ایران گام برمی دارد.