شناسهٔ خبر: 75415904 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آیا صنوف پرخطر از بازار بزرگ تهران منتقل می‌شوند؟

تهران - ایرنا - معاون عمرانی فرمانداری تهران از برنامه‌ریزی برای انتقال صنوف پرخطر از بازار پایتخت به نقاط ایمن‌تر خبر داد و گفت: این موضوع به صورت جدی از سوی فرمانداری و دیگر نهادهای متولی در حال پیگیری است.

صاحب‌خبر -

سعید بشیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به وجود برخی صنوف پرخطر در بازار بزرگ پایتخت اظهار کرد: انتقال صنوف پرخطر از جمله برنامه‌های بلندمدتی است که با همکاری دستگاه‌های اجرایی و شهرداری تهران در حال پیگیری است تا در نهایت بتوان با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات موثر آن را اجرایی کرد.

وی افزود: با وجود برخی مخالفت‌ها از سوی کسبه و بازاریان مستقر در این بازار بزرگ، اما ضرورت ارتقای ایمنی عمومی ایجاب می‌کند که صنوفی که فعالیت آنها در این مجموعه بزرگ اقتصادی خطرآفرین است به نقاطی ایمن‌تر مانند بخش‌هایی از سازمان میادین میوه و تره‌بار به مکانی مناسب منتقل شوند.

وی خاطرنشان کرد: فرمانداری تهران طرح اقدام مشترک میان دستگاه‌های اجرایی برای ایمن‌سازی بازار تهران در سه بازه زمانی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت را با جدیت دنبال می‌کند. اما با این وجود اکنون بهسازی شبکه برق، گاز، فاضلاب و مقاوم‌سازی ابنیه تاریخی در حال اجراست.

آیا صنوف پرخطر در بازار بزرگ تهران منتقل می‌شوند؟

بازسازی بیش از ۷۰ درصد شبکه برق بازار بزرگ تهران

بشیری با اشاره به اقدامات زیرساختی انجام‌ شده در بازار تهران هم گفت: در حال حاضر در حوزه برق، بیش از ۷۰ درصد شبکه این بازار بزرگ در پایتخت بهسازی و بازسازی شده است چرا که معتقدیم این موضوع نقش مهمی در پیشگیری از حوادث احتمالی در این مجموعه تجاری و اقتصادی دارد.

معاون فرماندار تهران ادامه داد: در بخش گاز نیز مقرر شده شرکت گاز استان تهران با همکاری سازمان نظام مهندسی و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، گزارشی جامع از وضعیت گازرسانی بازار تهیه کند تا گاز تنها در بخش‌های دارای ایمنی لازم در این بازار تامین شود.

وی درباره سایر طرح‌های زیرساختی نیز اضافه کرد: در حوزه فاضلاب، پروژه بهسازی با سرعت در حال اجراست و تاکنون بیش از ۲ کیلومتر از مسیر اصلی حفاری و لوله‌گذاری شده است.

آیا صنوف پرخطر در بازار بزرگ تهران منتقل می‌شوند؟

بشیری همچنین تاکید کرد: به دلیل ارزش تاریخی بازار بزرگ تهران، مالکان موظف هستند ضوابط مربوط به میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مقررات ایمنی در این مجموعه اقتصادی را رعایت کنند و بازسازی‌ها نیز فقط با حضور شرکت‌های دارای صلاحیت انجام شود.

بازار بزرگ تهران با وجود ۶۰ هزار واحد تجاری و اقتصادی به عنوان یکی از بزرگترین مجموعه‌های اقتصادی بزرگ در کشور محسوب می‌شود که به دلیل فرسوده بودن بسیاری از واحدها و وجود برخی صنوف پرخطر، یکی از مکان‌های با احتمال خطر بالا در قلب پایتخت به شمار می‌رود که باید برای انتقال این صنوف دارای خطرات فراوان و حتی نوسازی و بازسازی زیرساخت‌های اساسی این مجموعه برنامه‌ریزی کرد.