شناسهٔ خبر: 75411662 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

کشف بیش از ۴۳۶ میلیارد ریال تخلف در حوزه مرغ گرم

برنا_ گروه استانها: مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گفت: ۵۶۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در رشت ضبط شد. برنا_ گروه استانها: مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گفت: ۵۶۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در رشت ضبط شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان، "تیمور پورحیدری" از اجرای طرح‌های نظارتی در بخش‌های مختلف بازار در7 ماهه امسال خبر داد و تشریح کرد: ارزش ریالی پرونده‌های تخلف مربوط به مرغ گرم از ابتدای سال تاکنون به بیش از ۴۳۶ میلیارد ریال رسیده است. 

وی افزود: در این راستا، تعداد یکهزار 78 مورد بازرسی از واحدهای عرضه مرغ گرم انجام شده که منجر به ثبت ۲۸۳ فقره تخلف گردیده است البته عمده این تخلفات شامل گران‌فروشی و عرضه خارج از شبکه کالا بوده است.

مدیرکل صمت گیلان همچنین بر عزم جدی این اداره در مبارزه با قاچاق کالا تأکید کرد و اظهار داشت: در حوزه مبارزه با قاچاق ۲هزار 357 بازرسی صورت گرفته که حاصل آن تشکیل ۲۱۵ پرونده به ارزش بیش از ۵۶۵ میلیارد ریال است.

پورحیدری خاطرنشان کرد:  بیشترین محموله‌های قاچاق کشف شده در این بازرسی‌ها مربوط به کالاهای سلامت‌محور دارویی و آرد بوده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نتایج نظارت بر بازار آرد و نان اشاره کرد و گفت: در مجموع ۶ هزار 908 بازرسی در این حوزه انجام شده که منجر به کشف یک هزار 663 تخلف شده است که ارزش ریالی پرونده‌های تخلف در بخش اکنون به ۱۳۷ میلیارد ریال رسیده است.

 

انتهای پیام/

برچسب‌ها: