شناسهٔ خبر: 75409855 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

به ریاست اسبقیان؛

در مجمع سالیانه فدراسیون دوچرخه‌سواری چه گذشت؟ در مجمع سالیانه فدراسیون دوچرخه‌سواری چه گذشت؟

مجمع سالیانه فدراسیون دوچرخه‌سواری به ریاست معاون وزیر ورزش برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، مجمع سالیانه فدراسیون دوچرخه‌سواری صبح امروز (یک‌شنبه - 27 مهر) به ریاست سیدمحمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان و مدیران و اعضای این فدراسیون برگزار شد.

ارائه گزارش عملکرد سالیانه فدراسیون و بررسی و تصویب تقویم ورزشی سال 1404 و اخذ رای و همچنین تصویب آئین‌نامه سازمان لیگ، حق‌الزحمه کادرفنی تیم‌های ملی دوچرخه‌سواری از جمله مهم‌‌ترین موارد در نظر گرفته شده این مجمع سالیانه بود.

محمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در ابتدای صحبت‌‌های خود با اشاره به بهره‌گیری فدراسیون دوچرخه‌سواری از هوش مصنوعی گفت: مسیری که فدراسیون دوچرخه‌سواری از نظر علمی پیش گرفته، امیدوارکننده است و ما مشتاقیم تا از خروجی‌های صورت گرفته از این مسیر مطلع شویم.

اسبقیان در خصوص برگزاری المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور گفت: المپیادها که با تدابیر دکتر دنیامالی صورت می‌گیرد، تضمین‌کننده آینده دوچرخه‌سواری و رشته‌های ورزشی دیگر است. امیدوارم از تمام ظرفیت‌ها برای بروز و ظهور رشته‌های ورزشی استفاده کنیم.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: حتما این المپیاد، پیوست فرهنگی داشته باشد و ورزشکاران ما با ارزش‌های دینی آشنایی شوند و از نقاط فرهنگی مختلف بازدید کنند.

وی در خصوص همگانی‌ کردن رشته دوچرخه‌سواری گفت: کلیه فدراسیون‌ها مسئول همگانی دارند و نسبت به همگانی کردن ورزش مسئولیت دارند. ما باید نسبت به همگانی کردن دوچرخه‌سواری جدی باشیم. در گذشته تعداد دوچرخه‌سواران زیاد بود و باید فرهنگ‌سازی نسبت به این مساله صورت بگیرد. شما رئیس جمهور انقلابی و ورزشی ما را دیدید که دوچرخه‌سواری کردند و اهمیت ورزش را به طور کامل نشان دادند.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: هر چقدر فقر حرکتی کمتر باشد، در کارها موفق‌تر خواهیم بود. مقام معظم رهبری از کسانی که ورزش نمی‌کنند، گله‌مند هستند و مردم را به وررش دعوت می‌کنند و این یک فتوای دینی است.

وی ادامه داد: امیدوارم فرهنگ دوچرخه‌سواری را در کشور نهادینه کنیم. ورزش باعث نشاط، فرهنگ و اخلاق خوب است و باید از چنین فرصتی در همگانی کردن ورزش استفاده کنیم.

وی در پایان گفت: من مجامع را جدی می‌گیرم چون‌ در غیر اینصورت موفق نخواهیم شد. در کشورهای توسعه‌یافته، جدیت و انضباط، موفقیت را حاصل می‌کند. این موفقیت‌های اخیر ورزش کشور، نتیجه کار منضبط وزیر ورزش و جوانان است. مقام معظم رهبری فرمودند که ورزش یک کار اساسی و جدی است و اتفاقات اخیر نشان داد که ورزش می‌تواند در اتحاد ملی و همبستگی اجتماعی، تاثیرگذار باشد.