شناسهٔ خبر: 75406734 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

وحید هاشمیان: مهلت بدهید تا جبران کنم

برخی بازیکنان پرسپولیس و اطرافیان این تیم انتظار داشتند که وحید هاشمیان بعد از استعفای رضا درویش تصمیم به کناره‌گیری از سمتش بگیرد

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ استعفای رضا درویش اگرچه از سوی هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به او تحمیل شد اما از هر نظر با استقبال هواداران پرسپولیس همراه بود. قدر مسلما اگر قرار بود تصمیم‌ گیرنده خود درویش باشد بسیار بعید بود او چنین تصمیمی بگیرد بلکه بیشتر بنا داشت کادرفنی سرخپوشان را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید:

فقط تارتار می‌تواند پرسپولیس را جمع و جور کند / هاشمیان اصلا نمی‌داند سرمربی چه تیمی شده است

اما در این بین برخی بازیکنان پرسپولیس و اطرافیان این تیم انتظار داشتند که وحید هاشمیان بعد از استعفای رضا درویش تصمیم به کناره‌گیری از سمتش بگیرد. از این جهت که هم هواداران خواهان جدایی او هستند و هم کارشناسان زیادی نظرشان این است که او مربی کم تجربه‌ای برای پرسپولیس است. اما جالب است بدانید که هاشمیان در واکنش به اتفاقات رخ داده اعلام کرده که به هیچ عنوان قصد استعفا ندارد بلکه ایمان دارد تیمش با هدایت او می‌تواند در بازی‌های آینده نتایج بد گذشته را جبران کند.

این در شرایطی است که او حمایت برخی از دستیاران و مدیر تیمش را هم از دست داده و مدیران بانک شهر هم به دنبال یک جانشین مناسب برای وی هستند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: