شناسهٔ خبر: 75405978 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفتگو با رکنا؛

افزایش قیمت بنزین در دستور کار نیست / با شایعات اقتصادی نباید با روان مردم بازی کرد

رکنا اقتصادی: در روزهای اخیر گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال افزایش قیمت بنزین در فضای رسانه‌ای و مجازی منتشر شده است؛ ادعاهایی که برخی از آن‌ها حتی توسط تعدادی از نمایندگان مجلس نیز بازنشر شده‌اند. اما بررسی‌ها نشان می‌دهد هیچ برنامه‌ای از سوی دولت یا مجلس برای تغییر نرخ بنزین در دستور کار نیست.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، رمضانعلی سنگدوینی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تمام این اخبار فاقد مبنای رسمی است و بیشتر جنبه التهاب‌آفرینی دارد. به گفته وی، تاکنون نه لایحه‌ای از سوی دولت برای افزایش قیمت سوخت به مجلس ارسال شده و نه هیچ مصوبه یا طرحی در مجلس درباره آن مطرح شده است.

این نماینده مجلس با اشاره به فضای حساس اقتصادی جامعه گفت: در شرایطی که معیشت مردم زیر فشار تورم قرار دارد، طرح چنین موضوعاتی فقط باعث بی‌اعتمادی و نارضایتی اجتماعی می‌شود. ما نباید با شایعات اقتصادی، با روان مردم بازی کنیم.

نماینده مردم گرگان با اشاره به آخرین وضعیت قیمت‌گذاری سوخت توضیح داد: مدتی پیش صحبت‌هایی درباره تعیین نرخ جدید برای بنزین سوپر مطرح شده بود، اما آن مصوبه نیز هنوز اجرایی نشده و هیچ تصمیم تازه‌ای در این باره گرفته نشده است. قیمت فعلی بنزین ثابت است و تغییری در دستور کار نیست.

به گفته این عضو کمیسیون انرژی، در حال حاضر سیاست دولت برثبات قیمت حامل‌های انرژی است و هرگونه تغییر قیمتی بدون بررسی کارشناسی و هماهنگی با مجلس امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مردم نباید نگران باشند؛ مجلس به هیچ عنوان اجازه نخواهد داد تصمیمی گرفته شود که فشار تازه‌ای بر دوش اقشار متوسط و ضعیف وارد کند. بهتر است همه از انتشار اخبار تأیید‌نشده خودداری کنند و اجازه دهند تصمیمات اقتصادی بر اساس واقعیت و منافع ملی پیش برود.

برچسب‌ها: