شناسهٔ خبر: 75405426 - سرویس عکس
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش

به گزارش مشرق، شهرستان تاکستان با ۳۰ هزار هکتار زیر کشت یکی از قطب‌های انگور در کشور محسوب می‌شود. در هر مزرعه معمولا انگورها به صورت خانوادگی یا توسط کارگران چیده می‌شود. بخشی از این انگورها برای تهیه شیره انگور استفاده می‌شوند، بخشی برای تولید کشمش انگوری و بخشی دیگر از این محصول برای تهیه‌ی کَلفَرینی (یا دوشاب سفت) استفاده می‌شود.

صاحب‌خبر -