شناسهٔ خبر: 75403010 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

برگزاری مراسم قدردانی از تولیدکنندگان مواد غذایی جنوب غرب خوزستان؛ ضرورت توجه ویژه سازمان غذا و دارو کشور به صنعت خرما / تولید خرما پتانسیل ارزشمندی در اروند است

برنا - گروه استان ها: مراسم قدردانی از تولیدکنندگان مواد غذایی جنوب غرب خوزستان به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد. برنا - گروه استان ها: مراسم قدردانی از تولیدکنندگان مواد غذایی جنوب غرب خوزستان به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، مراسم قدردانی از تولیدکنندگان مواد غذایی جنوب غرب خوزستان به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان شنبه بیست و ششم مهر ماه با حضور مهدی انصاری مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو کشور، مدیران دانشگاه علوم پزشکی آبادان، مسوولان شهرستان های تابعه در محل سالن اجتماع های سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد.

مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی آبادان در ابتدای این مراسم ضمن خیر مقدم به مدعوین، از مجموعه سازمان منطقه آزاد اروند به دلیل حمایت از حوزه سلامت و هدی مجیری معاون غذا و دارو دانشگاه برای برگزاری این مراسم قدردانی کرد و اظهار کرد: با تولید کنندگان مواد غذایی در منطقه سال‌های سال در تعامل بودم و دغدغه‌های ایشان را می‌دانم و به خوبی می‌دانم که در برخی مواقع نیز مورد بی‌مهری واقع شدند اما با همه مشکل ها در سنگر تولید استوار ماندند.

فواد بغلانی با اشاره به اینکه امیدوارم نگاهی ویژه به تولیدکنندگان مواد غذایی منطقه بشود، گفت: در عمل نیاز است که دست این عزیزان را بگیریم.

او گفت: طی سال‌های گذشته در این شهر ۶ میلیون نفر نخل وجود داشته که با توجه به شرایط این عدد امروز به دو میلیون کاهش یافته است.

مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد: خواهش بنده از سازمان غذا و دارو این است که به صنعت خرما در سطح ملی نگاه بشود و بودجه خاصی برای این سرمایه ملی تعیین شود.

اطمینان می دهیم در کنار تولیدکنندگان هستیم

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان نیز در این مراسم اظهار کرد: امروز به مناسبت روز جهانی غذا دور هم جمع شدیم و هر ساله در جهان با یک شعار این روز شناخته می‌شود ‌و این اتفاق یک شعار ملی نیز دارد و رویدادهایی در این حوزه در کشور برگزار می‌شود.

هدی مجیری افزود: سلامت غذا تضمین‌ کننده سلامت نسل های بعد است و غذای ناسالم بدون تردید بار اقتصادی زیادی بر نظام سلامت وارد می‌کند.

او ادامه داد: در همین راستا وزارت بهداشت برنامه‌ها و رویکردهایی را برای ارتقای ایمنی، سلامت کیفیت و بهبود محصول های غذایی ایجاد تدوین کرده و این مهم را در سه ماموریت به دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونت‌های غذا و دارو ابلاغ کرده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد: اولین مورد نظارت مستمر بر کیفیت مواد اولیه  و فرآیند تولید است، مورد دوم فرهنگ‌سازی و تغییر الگوی مصرف است و مورد سوم نیز حمایت از تولیدکنندگان داخلی است و ما سعی کردیم در هر سه حوزه فعال باشیم.

مجیری افزود: شعار روز جهانی غذای امسال"سرمایه‌گذاری برای تولید" است و ما نیز در همین راستا برای تحقق مورد سوم، نهایت تلاش خود را به کار می‌بندیم و سعی می‌کنیم در کنار تولیدکنندگان باشیم.

اعطای سریع مجوزها در کوتاه‌ترین زمان و نظارت‌های مستمر از جمله حمایت‌هایی بود که معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آبادان به آنها اشاره کرد و گفت: امسال فضایی نمایشگاهی را نیز برای عرضه محصول های تولیدکنندگان در محل برگزاری مراسم دایر کردیم تا این اطمینان را به ایشان بدهیم که به هر شکل ممکن کنار آنها هستیم.

تولید خرما پتانسیل ارزشمندی در اروند است

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند نیز در این مراسم اظهار کرد: منطقه آزاد اروند در تولید محصول های غذایی تاثیر بالایی را در کشور دارد و بزرگترین تولیدکنندگان محصول های آبزی در آبادان و خرمشهر فعال هستند‌.

جبار سالم‌پور بیان کرد: تولید خرما پتانسیل ارزشمندی برای منطقه است و در زمینه تولید و صادارات می‌تواند شرایطی ویژه را ایجاد کند.

او گفت: برای اینکه از خام‌فروشی جلوگیری شود ۳۵ مجموعه در بحث مواد غذایی در این منطقه فعالیت می‌کنند و امروز مشکل هایی دارند که باید ما با همراهی معاونت غذا داروی دانشگاه علوم پزشکی آبادان کارها را تسهیل کنیم تا ایشان در چرخه اقتصادی باقی بمانند.

لازم به توضیح است که در پایان مراسم نیز از ۱۴ فعال برتر این حوزه با اهدای تندیس و لوح تقدیر، قدردانی به عمل آمد.

انتهای پیام/