شناسهٔ خبر: 75401046 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس اداره امور غذاخوری‌های دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد

توزیع روزانه بیش از ۶ هزار پرس غذا در سلف دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی

رئیس اداره امور غذاخوری‌های دانشگاه محقق اردبیلی از توزیع روزانه ۶ هزار و ۵۰۰ پرس غذا در سلف دانشجویی این دانشگاه خبر داد.

صاحب‌خبر -

بهنام رمضانی ۲۷ مهر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی در راستای ارائه خدمات به دانشجویان، نسبت به ارائه غذای دانشجویی در سه وعده غذایی صبحانه، ناهار و شام اقدام می‌کند، گفت: در روزهای عادی، حدود ۶ هزار و ۵۰۰ پرس در سه وعده غذایی صبحانه، ناهار و شام بین دانشجویان عزیز توزیع می ­شود.

وی با بیان اینکه حدود ۵۵ درصد دریافت‌کنندگان غذا آقا و حدود ۴۵ درصد خانم هستند، افزود: بر اساس مصوبه صندوق رفاه و تصمیم هیات رئیسه دانشگاه، سهم دانشجویان دارای سنوات مجاز رفاهی از قیمت تمام شده غذا برای صبحانه ۱۱۰ هزار ریال و برای ناهار و شام ۱۹۵ هزار ریال است که تقریبا ۱۵ درصد از قیمت تمام شده بوده و مابقی توسط دانشگاه پرداخت می­ شود.

رمضانی با بیان اینکه در روزهای تعطیل رسمی به استثنای ایام امتحانات(سه وعده) و ماه مبارک رمضان(سحری و افطاری) غذاخوری دانشگاه تعطیل است، تصریح کرد: برای رزرو غذا نیازی به پرداخت نقدی در بانک یا انتقال حساب از طریق خودپرداز نیست. دانشجویان با مراجعه به سامانه اتوماسیون تغذیه در صفحه اول سایت دانشگاه با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد سامانه شده و طبق راهنمای موجود اقدام کنند.

رئیس اداره امور غذاخوری‌های دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: علاوه بر سامانه اتوماسیون؛ دانشجویان می‌توانند از طریق دستگاه­‌های pos و رزرو موجود در سالن­‌های غذاخوری نیز برای افزایش اعتبار استفاده کنند.

وی با بیان اینکه زمان توزیع غذا برای وعده نهار از ساعت ۱۱:۱۵ تا ساعت ۱۴:۰۰ و وعده شام و صبحانه فردا از ساعت ۱۷:۳۰ تا ساعت ۱۹:۳۰ است، گفت: رزرو غذا می‌بایست  ۴۸ ساعت قبل از وعده موردنظر انجام پذیرد (وعده صبحانه ۷۲ ساعت) و روز فروش وعده‌ها در صورت وجود غذای مازاد در ۱۵ دقیقه پایانی هر وعده غذایی خواهد بود. 

رمضانی با بیان اینکه دانشجویان بومی صرفا مجاز به رزرو و استفاده از وعده ناهار خواهند بود، گفت: رزرو یا لغو رزرو غذا در زمان‌های مشخص شده به عهده خود دانشجو خواهد بود، لذا از مراجعه به اداره تغذیه جهت انجام این امر خودداری کنند.

رئیس اداره امور غذاخوری‌های دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: علاوه بر غذاخوری مرکزی، غذاخوری تاک نیز در دانشگاه موجود است که دانشجویان غذای مورد نظر خود را در آن رزرو می‌کنند و بخشی از هزینه غذا را به عنوان یارانه دانشگاه و مابقی را دانشجو پرداخت می‌کند. مبلغ یارانه غذا، در سامانه اعمال شده و قابل مشاهده است. رزرو و دریافت غذا در رستوران تاک همانند غذاخوری مرکزی بوده و می‌بایست گزینه رستوران تاک با وعده مورد نظر انتخاب شود.

وی تصریح کرد: غذای دانشجو دو منویی است. در سلف سرویس دو نوع غذا وجود دارد که دانشجو می تواند یکی از آنها را انتخاب کند و همچنین جهت رزرو غذا در رستوران آزاد تاک نیز برای دانشجویان یارانه پرداخت می‌شود و دانشجویان می‌توانند از آن استفاده کنند.

انتهای پیام