شناسهٔ خبر: 75394615 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

عضو فراکسیون مقاومت در پارلمان لبنان: مذاکره با دشمن صهیونیستی خیانت بزرگی به کشور است

تهران – ایرنا – یک عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان تاکید کرد که هیچ گونه مذاکره مستقیم یا غیر مستقیمی با دشمن صهیونیستی انجام نخواهد گرفت و هرگونه سخنی درباره مذاکره، خیانت بزرگی به کشور و خون شهداست.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از العهد، «علی المقداد» عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان طی دیداری سیاسی در شهرک «الضلیل» منطقه بقاع درباره تحولات سیاسی آن کشور و منطقه گفت: ما تصمیم‌گیری را به حاکمیت و دولت لبنان واگذار کردیم، اما متأسفانه با گذشت نزدیک به یک سال از توقف جنگ، دولت در عرصه دیپلماتیک و سیاسی آن‌گونه که شایسته بود برای توقف تجاوزها و مطالبه آزادی مناطق اشغالی، اقدام نکرده است؛ در حالی که پیشتر ۵ منطقه از سوی رژیم اشغالگر به اشغال درآمده بود، اکنون هفت نقطه در اشغال دشمن است. همچنین اقدامی برای آزادی اسرا و آغاز روند بازسازی نیز صورت نگرفته است.

المقداد در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ که حزب‌الله را «خنجری» در پهلوی «اسرائیل» توصیف کرده بود، گفت: ما به جنایتکار بزرگ، ترامپ، می‌گوییم که افتخار می‌کنیم خنجر باشیم و نه فقط خنجر، بلکه سپر و موشکی در پهلو و کمر اسرائیل باشیم؛ این افتخار بزرگی برای ماست و ما این مسیر دشوار را - هرچند پرهزینه باشد - تا پایان ادامه خواهیم داد.

وی ادامه داد: دشمن صهیونیستی هیچ‌گاه از حمله به مناطق غیرنظامی دست برنداشته است و به‌ویژه دیروز و هفته گذشته تأسیسات کاملاً غیرنظامی از جمله شرکت‌های فروش تجهیزات حفاری در منطقه المصیلح را هدف قرار داد.

علی المقداد تصریح کرد: حمله دیروز از حمله نخست شدیدتر بود و مخازن سوخت متعلق به مؤسسه آب جنوب را هدف قرار داد که حاوی ۵۰ هزار لیتر گازوئیل برای راه‌اندازی چاه‌های آب در تمامی روستاهای منطقه جنوب بود. همچنین بزرگ‌ترین کارخانه‌های تولید سیمان و آسفالت نیز مورد حمله قرار گرفت.

عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت خاطرنشان کرد: پیام نهفته در پس این حملات کاملاً روشن است: دشمن اسرائیلی نمی‌خواهد جنوب لبنان بازسازی شود. هدف دیگر این رژیم ایجاد رعب و وحشت در میان مردم جنوب است، به‌ویژه با حملات شدید و بی‌سابقه و استفاده از موشک‌هایی که برای نخستین بار نه‌تنها در لبنان بلکه در سطح جهانی به کار گرفته شده‌اند تا ساکنان این منطقه را وادار به ترک سرزمین‌شان و کوچ اجباری کند.

المقداد ادامه داد: ما هیچ‌گونه اظهارنظری از سوی هیچ کدام از مقامات در این باره نشنیده‌ایم. نشستی میان رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر، و همچنین میان نخست‌وزیر و رئیس مجلس برگزار شد، اما نخست‌وزیر پس از آن بدون ارائه هیچ‌گونه توضیحی جلسه را ترک کرد و اگر از او پرسیده شود، پاسخ می‌دهد: «هر روز می‌خواهید همان حرف‌ها را تکرار کنم؟».

وی افزود: هر روز همان سخن را تکرار خواهیم کرد و از شما خواهیم پرسید و هر روز ملت لبنان، فرزندان جنوب و فرزندان بقاع از شما خواهند پرسید. دیروز، در منطقه بقاع، در شهر شمسطار، شهیدی داشتیم که هنگام پیاده‌روی در زادگاهش جان باخت. او در جنوب نبود و در آنجا نمی‌جنگید. آیا این شایسته نیست که از شما و از کمیته پنج‌جانبه بپرسیم که در برابر این همه تجاوز، کشتار و ویرانی چه می‌کنید؟

عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان تصریح کرد: لبنان و مقاومت به‌طور کامل به توافق پایبند هستند، و این پایبندی نه از سر ضعف، ترس، کمبود تجهیزات یا نیرو و نه از فقدان شجاعت است؛ بلکه عنصر قدرت وجود دارد و مردم با آغوش باز از مقاومت حمایت می‌کنند و بیش از هر زمان دیگری با آن همدل شده‌اند.

وی افزود که ملت لبنان به‌خوبی به خطر رژیم صهیونیستی پی برده‌اند، به‌ویژه در سایه اظهارات بنیامین نتانیاهو درباره تشکیل «اسرائیل بزرگ» که هیچ منطقه‌ای از لبنان، از جمله جونیه، طرابلس، صیدا، بعلبک و مناطق دیگر، از طرح‌های توسعه‌طلبانه آن رژیم در امان نخواهد بود.

المقداد تأکید کرد: ما از دولت لبنان انتظار داریم که وظیفه دیپلماتیک و سیاسی خود را به‌درستی انجام دهد، مشروط بر اینکه این اقدامات ما را به سمت مواضع دیگری سوق ندهد؛ به‌ویژه در شرایطی که برخی درباره مذاکره مستقیم با دشمن سخن می‌گویند، ما با صدای بلند اعلام می‌کنیم: هیچ مذاکره‌ای، نه مستقیم و نه غیرمستقیم، با این دشمن صهیونیستی صورت نخواهد گرفت. هرچقدر هم که طرف‌های خارجی از لبنان رسمی و مردمی چنین درخواستی داشته باشند، ما آن را قاطعانه رد می‌کنیم.

عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت تصریح کرد: ما هنوز در سالگرد فرماندهان و شهیدان‌مان به سر می‌بریم و همچنان هر روز قربانی می‌دهیم. نمی‌توانیم چیزی را در صلح به دشمنی بدهیم که نتوانسته آن را در جنگ به دست آورد. ما به ملت، دولت و حکومت خود اطمینان کامل داریم که در این مسیر و پروژه گام نخواهند گذاشت.

علی المقداد افزود: فشارهای تجاوزکارانه اسرائیل امروز با هدف کشاندن لبنان رسمی و مقاومت به پای میز مذاکره صورت می‌گیرد اما ما هرگز بر سر این میز نخواهیم نشست، هرچند بهای سنگینی داشته باشد.