شناسهٔ خبر: 75394358 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۸۰۰ انشعاب غیرمجاز آب در باشت شناسایی شد

گچساران – ایرنا – رییس اداره آب و فاضلاب شهرستان باشت گفت:  امسال بیش از ۸۰۰ مورد انشعاب غیرمجاز آب در سطح شهر و روستاهای این شهرستان شناسایی شده است.

صاحب‌خبر -

محمود زارع روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از مجموع انشعابات غیرمجاز شناسایی‌شده، جرایم مربوط به حدود ۲۵۰ مورد محاسبه شده که تاکنون تنها ۵۰ مورد از آن‌ها پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه شهرستان باشت دارای حدود ۱۰ هزار مشترک آب است، افزود: از این تعداد، چهار هزارو ۴۰۰ مشترک در مناطق شهری و چهار هزارو ۵۰۰ مشترک نیز در مناطق روستایی تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب قرار دارند.

زارع با اشاره به استمرار روند شناسایی و برخورد با انشعابات غیرمجاز در شهرستان، گفت: انشعابات غیرمجاز نه‌تنها موجب اختلال در شبکه توزیع آب می‌شود، بلکه تأمین پایدار آب شرب را با مشکل مواجه می‌کند.

وی با اشاره به کمبود بارندگی و افت منابع آبی در سطح شهرستان، ابراز کرد: کاهش نزولات آسمانی و مصرف بی‌رویه از مهم‌ترین عوامل تشدید بحران آب در منطقه است.

رییس اداره آب و فاضلاب باشت با بیان اینکه برخی از مصارف غیرضروری، همچون آبیاری درختان در برخی روستاها به‌ویژه در بخش‌های مرکزی و بوستان، فشار مضاعفی بر منابع آب وارد کرده است، گفت: با پدیده مهاجرت معکوس به روستاها، شاهد افزایش کاشت درخت در حیاط منازل هستیم که این موضوع می‌تواند تهدیدی جدی برای تأمین آب شرب روستایی باشد.

زارع تأکید کرد: وظیفه اصلی این اداره، تأمین آب شرب سالم و بهداشتی برای مردم است و تأمین آب برای مصارف کشاورزی یا آبیاری فضای سبز در محدوده خدمات این اداره نیست.

وی با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف و همراهی مردم در این زمینه، اظهار کرد: انتظار می‌رود شهروندان در مصرف آب، الگوی بهینه را رعایت کرده و از مصارف غیرضروری پرهیز کنند تا با تنش آبی مواجه نشویم.

رییس اداره آب و فاضلاب باشت همچنین از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه شکستگی لوله، انشعاب غیرمجاز یا مشکل در شبکه، مراتب را از طریق تماس با سامانه ۱۲۲ گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

زارع ابراز کرد: هدف ما تأمین آب پایدار برای مردم شهرستان با کمترین میزان تنش و بیشترین کیفیت ممکن است، که تحقق آن بدون همکاری و مشارکت همگانی میسر نخواهد بود.