شناسهٔ خبر: 75392354 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

بهترین نان سنتی برای مصرف کدام است؟

صاحب‌خبر -
گروه سلامت: رییس دبیرخانه شورای‌عالی سلامت: مردم به جای بربری، نان سنگک مصرف کنند.
 
به گزارش فارس: حسن امامی رضوی، رییس دبیرخانه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: «باید سبوس‌گیری در نان کم شود. برخلاف تصور مردم که نان بربری را بهترین نان می‌دانند، بیشترین سبوس‌گیری در بربری است و توصیه من به مردم این است که نان بربری کمتر مصرف کنند چون میزان سبوس‌گیری نان سنگک بهتر است.»

برچسب‌ها: