شناسهٔ خبر: 75389823 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

دستگیری ۲ متهم به قتل مرد صراف در عملیات ویژه پلیس

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از شناسایی و بازداشت دو مرد که در ماجرای قتل صراف ۳۵ ساله در میدان موج نقش داشتند، خبر داد. عاملان این جنایت پس از درگیری خونین و فرار به کرج، در عملیاتی همزمان دستگیر شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، درباره جزئیات این پرونده گفت: حدود ساعت ۱۱:۵۰ صبح هشتم مهرماه، شهروندان با تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی از وقوع یک درگیری منجر به قتل در خیابان اقاقیا، حوالی میدان موج، خبر دادند. بلافاصله تیمی از کارآگاهان اداره دهم در محل حادثه حضور یافتند.

بررسی‌های اولیه نشان داد مردی ۳۵ ساله به نام سعید هدف اصابت دو گلوله قرار گرفته و جان خود را از دست داده است. فیلم‌های به‌دست‌آمده از دوربین‌های مداربسته نشان داد مقتول اندکی پیش از حادثه با فردی در داخل خودرویش ملاقات کرده و پس از مشاجره، ضارب با شلیک دو گلوله از صحنه گریخته است.

در محل وقوع جرم مقدار قابل‌توجهی ارز خارجی از نوع یورو کشف شد و مشخص گردید مقتول صاحب یک صرافی در منطقه سعادت‌آباد تهران بوده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: با بررسی دقیق تصاویر و سرنخ‌های به‌دست‌آمده، مشخص شد ضارب پس از قتل، از خودروی مقتول پیاده و سوار بر خودروی دیگری می‌شود که از قبل در نزدیکی محل منتظرش بوده است. این سرنخ کلیدی، مسیر تحقیقات را مشخص کرد.

کارآگاهان با اقدامات فنی و اطلاعاتی، هویت و پلاک خودروی دوم را شناسایی کردند. بررسی‌ها نشان داد دو مظنون از مشتریان سابق مقتول بوده و ارتباط مالی نزدیکی با او داشته‌اند. با ادامه تحقیقات، محل اختفای متهمان در یکی از محله‌های کرج شناسایی شد.

به‌دنبال هماهنگی با مقام قضایی، تیمی از مأموران اداره دهم پلیس آگاهی در دو عملیات همزمان و غافلگیرانه، هر دو متهم را بازداشت کردند.

سردار ولیپور گودرزی بیان کرد: عامل اصلی قتل در بازجویی‌ها اعتراف کرد که روز حادثه با مقتول برای معامله ارزی قرار داشته است. او مدعی شد در جریان مشاجره لفظی، در لحظه عصبانیت با سلاحی که همراه داشت، به مقتول شلیک کرده و سپس به کمک همدستش از محل متواری شده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان گفت: تحقیقات تکمیلی درباره انگیزه دقیق متهمان و ابعاد این پرونده همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/