شناسهٔ خبر: 75389628 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

از توقیف نیسان حامل سوخت خارج از شبکه توزیع تا کشف ۱۴ هزار نخ سیگار قاچاق در دکه مطبوعات در قزوین

مأموران پلیس در استان قزوین طی دو عملیات‌ مجزا موفق به توقیف نیسان حامل سوخت خارج از شبکه توزیع و کشف سیگار قاچاق در یک دکه مطبوعات شدند.

صاحب‌خبر -

سرهنگ وجیه‌الله عبدی، فرمانده انتظامی شهرستان تاکستان اظهار کرد: در راستای مقابله با قاچاق فرآورده‌های نفتی، مأموران انتظامی بخش خرمدشت حین گشت‌زنی در سطح حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودروی وانت‌نیسان تانکردار مشکوک شده و دستور توقف آن را صادر کردند.

وی افزود: پس از توقف خودرو و در بازرسی از آن ۱۵۰۰ لیتر گازوئیل قاچاق که فاقد هرگونه مجوز حمل از شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی بود کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان تاکستان با اشاره به اینکه یک نفر در این خصوص دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شد، خاطرنشان کرد: ارزش تقریبی این محموله بالغ بر ۵۲۵ میلیون ریال برآورد شده است. 

کشف ۱۴ هزار نخ سیگار قاچاق در دکه مطبوعات 

سرهنگ بهروز لامعی، فرمانده انتظامی شهرستان قزوین اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر فروش سیگار قاچاق و اقلام ممنوعه در یک واحد صنفی متخلف در شهرستان قزوین، بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی ادامه داد: مأموران امنیت عمومی شهرستان قزوین پس از شناسایی واحد صنفی مورد نظر و انجام تحقیقات و اطمینان از صحت خبر، با هماهنگی مقام قضایی در بازرسی از این واحد صنفی ۱۴هزار نخ سیگار قاچاق کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان قزوین ضمن اشاره به تعیین ارزش ۳۵۰ میلیون ریالی کالای قاچاق کشف شده، خاطرنشان کرد: متصدی این واحد صنفی پس از تشکیل پرونده مقدماتی، به‌منظور سیر مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح معرفی شد.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، لامعی ضمن اشاره به اینکه برخورد با سودجویان و مقابله با قاچاقچیان به‌صورت مستمر در دستور کار پلیس این شهرستان قرار دارد، بیان کرد: از شهروندان درخواست می‌کنیم در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را با شماره تلفن و سامانه پیامکی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام