شناسهٔ خبر: 75389450 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

با حضور معاون رئیس جمهور صورت گرفت

افتتاح آزمایشگاه استراتژیک آنالیز مواد غذایی در بندر امیرآباد

هم‌زمان با روز ملی استاندارد و با حضور فرزانه انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد کشور و مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران، آزمایشگاه تخصصی آنالیز مواد غذایی در بندر امیرآباد افتتاح شد که گامی راهبردی در ارتقای ایمنی کالاهای وارداتی و تقویت زیرساخت‌های کنترل کیفیت در شمال کشور است.

صاحب‌خبر -

در مراسمی رسمی که به مناسبت روز ملی استاندارد برگزار شد، آزمایشگاه استراتژیک آنالیز مواد غذایی بندر امیرآباد به بهره‌برداری رسید. این مرکز تخصصی با هدف پایش دقیق ترکیبات غذایی، آزمون‌هایی نظیر فلزات سنگین، آفلاتوکسین‌ها، آفت‌کش‌ها و سایر آلاینده‌های احتمالی را بر روی کالاهای وارداتی انجام خواهد داد.

بر اساس اعلام مسئولان، تمامی نهاده‌های دامی، گندم و سایر اقلام وارداتی پیش از ورود به کشور در مبادی گمرکی مورد آزمون قرار می‌گیرند و در صورت عدم انطباق با استانداردهای ملی، اجازه ورود نخواهند داشت. در مواردی نیز کالاهای ناسالم برگشت خورده یا منهدم شده‌اند.

افتتاح آزمایشگاه استراتژیک آنالیز مواد غذایی در بندر امیرآباد

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران در روز شنبه ۲۶ مهر، بندر امیرآباد که سهمی بین ۶۰ تا ۷۰ درصدی در مبادلات کالایی بنادر شمالی دارد، به‌عنوان منطقه‌ای استراتژیک، نیازمند زیرساخت‌های دقیق کنترل کیفیت بود که با افتتاح این آزمایشگاه، گامی مهم در مسیر ارتقای سلامت عمومی و امنیت غذایی کشور برداشته شد.

انتهای پیام