به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان : محمدتقی آشوبی در نشست بزرگداشت روز جهانی غذا، دارو و لوازم آرایشی بهداشتی که در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد، با تأکید بر اهمیت معاونت غذا و دارو در ساختار دانشگاه اظهار کرد: «در این معاونت ابتدا غذا و سپس دارو قرار دارد، زیرا تغذیه سالم پایه سلامت جامعه است.»
وی ضمن قدردانی از تلاشهای تولیدکنندگان در شرایط اقتصادی دشوار افزود: «امروز شما در شرایط سخت، جهاد میکنید و ما مدیون زحمات شما هستیم. تولیدکنندگان نه تنها به تولید ادامه میدهند بلکه فرصتهای شغلی نیز ایجاد میکنند که شایسته تقدیر است.»
آشوبی با اشاره به نقش کارشناسان و بازرسان گفت: «هدف از بازرسی، حمایت از سلامت عمومی و ارتقای کیفیت تولید است، نه ایجاد مانع؛ کارشناسان دانشگاه باید در کنار تولیدکنندگان باشند تا محصولات مورد رضایت جامعه عرضه شود.»
وی همچنین به وضعیت خاص استان گیلان، از جمله آلودگی منابع آب زیرزمینی اشاره کرد و افزود: «دانشگاه علوم پزشکی گیلان بهواسطه تعامل مؤثر با تولیدکنندگان، جزو دانشگاههای برتر کشور در حوزه غذا و دارو شناخته شده است.»
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان هدف از برگزاری این نشست را ایجاد فضایی دوستانه برای گفتوگو و قدردانی از فعالان این حوزه عنوان کرد و ابراز امیدواری نمود: «این تعامل سازنده زمینهساز ارتقای سلامت و کیفیت زندگی مردم استان خواهد بود.»