شناسهٔ خبر: 75387080 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پلیس فتا یزد: مراقب پیامک‌های جعلی با محتوای اخطاریه قبض برق باشید

یزد - ایرنا - رئیس پلیس فتا استان یزد در رابطه با افزایش پیامک‌های جعلی مبنی بر اخطاریه پرداخت قبض برق از طریق لینک‌های آلوده هشدار داد.

صاحب‌خبر -

" سرهنگ حسن ابوالحسینی"، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در رابطه با این شیوه جدید ‌افزود: متاسفانه کلاهبرداران و سودجویان با انتخاب روش های متفاوت و جدید در صدد خالی کردن جیب شهروندان می‌باشند.

وی تصریح کرد: یکی از این روش ها، ارسال پیامک جعلی قطع برق می‌باشد که محتوای این پیام به گونه ای است که افراد را وادار به کلیک بر روی لینک مخرب کرده که بلافاصله پس از بازگشایی لینک، دسترسی های تلفن در اختیار هکر قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: موضوع های این پیام ها عمدتا، اخطاریه قطع، مشاهده قبض ، اخطاریه پرداخت قبض برق می باشد که همراه با لینک جعلی برای مخاطب ارسال می‌شود.

سرهنگ ابوالحسینی خاطر نشان کرد: پرداخت قبوض صرفا باید از طریق سایت ها و برنامه های معتبر پرداخت گردد و شهروندان به هیچ عنوان بر روی لینک کلیک نکنند.

رئیس پلیس فتا استان یزد از عموم مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در بستر فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی بلافاصله موضوع را از طریق پل ارتباطی ۰۹۶۳۸۰ به کارشناسان مرکز فوریت‌های سایبری پلیس اطلاع دهند تا اقدامات لازم به عمل آید.