شناسهٔ خبر: 75385820 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

نماینده ولی‌فقیه در کردستان:

قرآن نور هدایت در تاریکی‌ها است

نماینده ولی‌فقیه در کردستان گفت: در شرایطی که شبهات، تهدیدها، جنگ‌ها و فشارها وجود دارد، قرآن همچون چراغی در تاریکی راه را روشن می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی امروز _شنبه بیست‌وششم مهر_ در آیین افتتاحیه چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در سنندج با استناد به آیه ۱۰۲ سوره نحل، اظهار کرد: فرشته وحی قرآن را از سوی پروردگار متعال نازل کرد تا اهل ایمان ثابت قدم باشند و قرآن هم هدایت و هم بشارت برای مسلمانان باشد.

وی افزود: الحمدلله همه ما در پناه قرآن هستیم و حتی اگر دنیا علیه این کشور قرآنی توطئه کند، فضل پروردگار و برکت قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت حامی ما است.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان تصریح کرد: آیه ۸۲ سوره نساء نیز می‌فرماید: «أَفَلَا یَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ…»، چرا مردم در قرآن تدبر نمی‌کنند؟ اگر این کتاب از سوی غیر خدا بود، اختلاف فراوان در آن یافت می‌شد که این آیه نشان می‌دهد قرآن کریم امروز راهنما و راهگشای ماست.

حجت‌الاسلام پورذهبی گفت: در شرایطی که شبهات، تهدیدها، جنگ‌ها و فشارها وجود دارد، قرآن همچون چراغی در تاریکی راه را روشن می‌کند.

وی تأکید کرد: همان‌طور که فرعون‌ها و نمرودها آمدند و رفتند، دیگر قدرت‌ها نیز از بین خواهند رفت و این قرآن است که باقی می‌ماند.

نماینده ولی فقیه در کردستان تصریح کرد: امروز هرچه دشمنان علیه این کشور و این ملت برنامه‌ریزی کنند، در سایه قرآن و فضل پروردگار ناکام خواهند ماند.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان ابراز امیدواری کرد: این مسابقات قرآنی در سنندج به خوبی و با آبرومندی برگزار شود و همه قاریان و شرکت کنندگان روزهایی سرشار از معنویت و برکت را در پناه قرآن تجربه کنند.