شناسهٔ خبر: 75384448 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مجلس: سهم ورزش دانش‌آموزی از ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده به ۴۰ درصد افزایش یافت

شهرکرد – ایرنا –عضو کمیسیون فرهنگی و نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: سهم ورزش دانش‌آموزی از محل ۲۷ صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده به ۴۰ درصد افزایش یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، احمد راستینه روز شنبه در آیین آغاز المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای در دبستان شاهد دخترانه شهرکرد افزود: هدف از این اقدام پایداری منابع درآمدی ورزش دانش‌آموزی و تقویت زیرساخت‌های ورزشی مدارس کشور است.

وی اظهار داشت: بر اساس این طرح، امسال ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار از محل افزایش سهم مالیاتی، وارد بخش ورزش دانش‌آموزی شده و بخشی از آن صرف برگزاری المپیادهای دانش‌آموزی در سراسر کشور شده است.

رییس کمیته ورزش و جوانان کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر گفت: در چارچوب نظام جامع باشگاه‌داری، اولویت واسپاری سالن‌های ورزشی کشور به ورزش دانش‌آموزی اختصاص یافته تا دانش‌آموزان، به‌ویژه کودکان و نوجوانان، با کمبود فضا و امکانات مواجه نباشند.

راستینه یادآور شد: این قانون نهایی شده و پس از رفع ایرادات شورای نگهبان به‌زودی اجرایی می‌شود.

وی تاکید کرد: با اجرای این طرح‌ها، مسیر توسعه ورزش پایه در کشور هموار می‌شود و آینده ورزش ایران با نسل پرانرژی و سالم دانش‌آموزان رقم خواهد خورد.

آغاز هفته تربیت بدنی با شور دانش‌آموزان

مدیرکل آموزش‌ و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز گفت: المپیادهای ورزشی درون مدرسه‌ای به عنوان مهمترین رویداد آموزش و پرورش در بخش تربیت بدنی همزمان با سراسر کشور در ۱۷ منطقه آموزشی شهرستان‌ها و نواحی مختلف استان طراحی و اجرا می‌شود.

بهمن خدادادی افزود: المپیادهای ورزشی دانش آموزی درون مدرسه‌ای از جمله رویدادهای به‌یادماندنی در آموزش و پرورش است که با مشارکت دانش‌آموزان در فضایی سرشار از نشاط رقم می‌خورد.

وی ادامه داد: المپیادهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای به‌عنوان یک برنامه زیربنایی، نقش مهمی در شناسایی و پرورش استعدادهای دانش‌آموزان، رشد مهارت‌های فردی و تقویت کار تیمی دارد.

خدادادی تاکید کرد: ورزش و تربیت بدنی نباید تنها به‌عنوان یک فعالیت بدنی دیده شود، بلکه باید به‌عنوان سبک زندگی سالم در برنامه روزمره دانش‌آموزان و خانواده‌ها قرار گیرد.

وی یادآور شد: فعالیت‌های ورزشی روزانه نه‌تنها موجب سلامت جسمی، بلکه سبب تعادل روحی، تقویت انضباط، تعهد و پشتکار در میان دانش‌آموزان می‌شود.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: شعار عقل سالم در بدن سالم باید به‌صورت جدی در مدارس نهادینه شود.

وی اضافه کرد: آموزش‌ و پرورش با تمام توان از برنامه‌های تربیت بدنی، به‌ویژه المپیادهای درون‌مدرسه‌ای حمایت می‌کند، زیرا این فعالیت‌ها زیربنای سلامت، نشاط و رشد متوازن دانش‌آموزان است.

به گفته خدادادی، المپیادهای ورزشی درون مدرسه‌ای در همه رشته‌های پایه از امروز ۲۶ مهرماه در همه پایه‌های تحصیلی آغاز و همزمان با پایان سال تحصیلی به کار خود پایان می‌دهد.

به گزارش‌ ایرنا، در استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۵ هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف مشغول تحصیل هستند.