سالمی گفت: سالانه حدود ۹۰۰ تا ۹۵۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور مصرف میشود که حدود ۶۵۰ تا ۷۰۰ هزار تن آن در داخل تولید شده و مابقی، یعنی ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تن، از طریق واردات تأمین میشود. در سال ۱۴۰۳ نیز مجموع واردات گوشت قرمز به ۲۳۸ هزار تن رسید که شامل ۹۸ هزار تن گوشت گرم و ۱۴۰ هزار تن گوشت منجمد بود.
وی افزود: به دلیل محدودیتهای اعمال شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی، در نیمه اول امسال واردات گوشت به حدود ۳۰ هزار تن کاهش یافت که تعادل بازار را به هم زد. اما با پیگیریهای معاونت جدید توسعه بازرگانی وزارت جهاد، تخصیص ارز مبادلهای دوباره از سر گرفته شده و واردات گوشت گرم گوساله با قیمت مصوب امکانپذیر شده است.
∎