شناسهٔ خبر: 75383824 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

وصول مطالبات گاز با تدبیر استاندار خوزستان به نتیجه رسید

برنا - گروه استان ها: استاندار خوزستان در جلسه‌ای مهم و راهبردی با حضور مدیران ارشد سازمان هدفمندی یارانه‌ها و شرکت ملی گاز، راه‌حلی بنیادین برای وصول مطالبه های گاز صنایع بزرگ استان ارایه دادند. برنا - گروه استان ها: استاندار خوزستان در جلسه‌ای مهم و راهبردی با حضور مدیران ارشد سازمان هدفمندی یارانه‌ها و شرکت ملی گاز، راه‌حلی بنیادین برای وصول مطالبه های گاز صنایع بزرگ استان ارایه دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، در جلسه‌ای مهم و راهبردی به ابتکار استاندار خوزستان و با حضور مدیران ارشد سازمان هدفمندی یارانه‌ها و شرکت ملی گاز، راه‌حلی بنیادین برای وصول مطالبه های گاز صنایع بزرگ استان ارایه شد. بر اساس این توافق، کارگروه ویژه‌ای با مدیریت استانداری تشکیل می‌شود تا با طراحی یک تقویم زمانی متعارف و منطقی، همزمان دو هدف حیاتی تداوم فعالیت چرخه تولید صنایع و پرداخت به‌موقع یارانه به دهک‌های نیازمند را محقق کند.

 سید محمدرضا موالی‌زاده در این جلسه که روز چهارشنبه بیست و سوم مهرماه برگزار شد، ضمن اشاره به ملی و کلان بودن برنامه تامین یارانه دهک‌های نیازمند از این طریق، بر لزوم همگرایی همه دستگاه‌ها برای تحقق بی‌خلل آن تاکید کرد.

او با تشریح شرایط خاص صنایع استان گفت: پرداخت این مطالبه ها به صورت یکباره اساساً امکان‌پذیر نیست و تعیین بازه زمانی کوتاه و غیرقابل اجرا، تصمیمی ناکارآمد می باشد. بنابراین باید راه میانه‌ای با طراحی یک تقویم زمانی معقول و قابل اجرا در پیش گرفته شود.

استاندار خوزستان در تشریح مصوبه نهایی این جلسه بیان کرد: بر این اساس، کارگروهی ویژه تشکیل می‌شود تا مدیریت و طراحی این برنامه بر عهده استانداری گذاشته شود. این کارگروه موظف است در چارچوبی مشخص، برنامه‌ریزی لازم برای پرداخت تدریجی و متعارف مطالبه ها را انجام دهد.

مقام عالی دولت چهاردهم در استان خوزستان در تبیین دلایل این تصمیم به مشکل های عدیده صنایع استان اشاره کرد و افزود: صنایع خوزستان با مسایل متعددی از جمله ناترازی انرژی، قطعی برق، کاهش تولید، مشکل های ناشی از جنگ و قیمت‌گذاری نامتناسب گاز مواجه شدند. هم‌ اکنون نیز چندین شرکت فولادی بزرگ با مشکل های مالی عدیده‌ای دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند که پرداخت یکباره مطالبه ها، آنان را با چالش جدی مواجه می‌سازد.

تقدیر از عملکرد سازمان هدفمندی در پرداخت مطالبه های گندمکاران

موالی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تقدیر از همکاری و عملکرد به‌ موقع سازمان هدفمندی یارانه‌ها در پرداخت مطالبه های گندمکاران استان اضافه کرد: با توجه به برداشت زودتر گندم در خوزستان، این سازمان کمک کرد تا مطالبه گندمکاران استان سریع‌تر از سایر استان‌ها پرداخت شود.

قدردانی رییس سازمان هدفمندی از ابتکار استاندار خوزستان

رییس سازمان هدفمندی یارانه‌ها نیز در این جلسه با تقدیر از ابتکار استاندار خوزستان برای برگزاری این نشست راهبردی، اظهار کرد: استان خوزستان مهد صنایع عمده کشور است و همکاری آن در وصول منابع هدفمندی یارانه‌ها و بودجه کلان کشور بسیار راهگشا است.

حسن نوروزی در خصوص پرداخت مطالبه گندمکاران نیز توضیح داد: بر اساس قانون بودجه، آخرین مهلت تسویه، پایان شهریور است که ما امسال موفق شدیم پرداخت را تا ابتدای شهریور به ۹۵ درصد برسانیم. پنج درصد باقی‌مانده نیز که به دلیل ابهام در مکانیزم پرداخت حق بیمه معوق شده بود، در حال پرداخت است و تا ۲۴ مهرماه به طور کامل تسویه خواهد شد.

او در ادامه به موضوع حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی اشاره کرد و گفت: این یک الزام قانون بودجه است که توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال پیگیری است و انشاالله تا پایان سال جاری محقق خواهد شد.

اقدام اساسی برای رفع دغدغه مشترک

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز نیز این جلسه را اقدامی اساسی برای رفع دغدغه مشترک خواند و اظهار کرد: برنامه‌ریزی شد تا وصول مطالبه ها به نحوی انجام شود که نه صنعت ضرر کند و نه هدفمندی یارانه‌ها نادیده گرفته شود.

هوشنگ صیدالی از تعامل و پیگیری‌های استاندار خوزستان تقدیر کرد و گفت: با این پیگیری‌ها، انشاالله در زمان مناسب مطالبه ها وصول شود.

صیدالی در پایان از صنایع استان خواست تا با صرفه‌جویی در مصرف گاز، به شرکت ملی گاز برای مدیریت مصرف در فصل زمستان و تداوم گازرسانی باثبات به صنایع کمک کنند.

انتهای پیام/