شناسهٔ خبر: 75382974 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نائب رئیس اتاق ایران اظهارکرد

پایان عصر نفت؛ آغاز انقلاب معدنی ایران و افغانستان

نائب رئیس اتاق ایران با بیان اینکه امروز انقلاب در دنیا انقلاب معدنی بوده و جنگ بر سر نفت به اتمام رسیده است، گفت: امروز انقلاب معدنی ایران و افغانستان ساختار زمان شناسی بسیار نزدیکی دارند و باید به گونه‌ای عمل کنیم تا تراز تجاری را افزایش دهیم.

صاحب‌خبر -

محمدرضا بهرامن، امروز ۲۶ مهرماه در اجلاس توسعه همکاری‌های مشترک ایران و افغانستان با تاکید بر سرمایه گذاری‌های مشترک ایران و افغانستان، بیان کرد: باید از ظرفیت‌ها در تمام بخش‌ها بهره بگیریم. 

وی با بیان اینکه آینده از آن ماست؛ مشروط بر اینکه بتوانیم ظرفیت‌ها را به خوبی بیان کنیم، تصریح کرد: این فرصت باید عملی شود چراکه کشور افغانستان نیز همین شرایط را از نظر ساختاری دارد و می‌تواند کمک‌کننده باشد.


بهرامن ادامه داد: ضروری است شرایط و مسیرهای ارتباطی بازنگری شود و سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت در این حوزه انجام گیرد. باتوجه‌به جمعیت حدود ۴۰ میلیون‌نفری افغانستان، می‌توان بخشی از نیازهای کشورهای اوراسیا را از طریق این همکاری‌ها تأمین کرد.

وی با اشاره به نقش کلیدی اتاق بازرگانی و بخش خصوصی در کنار دولت، اظهار کرد: امیدواریم پس از این، کارنامه روشنی برای آینده کشور برای بهره‌برداری درست ترسیم شود.

انتهای پیام