شناسهٔ خبر: 75374605 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

امام جمعه ورامین:

زمین مصلای ورامین تعیین شده است

امام جمعه ورامین گفت: زمین مصلای شهرستان تعیین شده و ردیف اعتباری ویژه‌ای برای ساخت آن در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده است.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی عزیزی در خطبه‌های نماز جمعه ۲۵ مهر، اظهار کرد: پس از ۴۷ سال، زمین مصلای شهرستان تعیین شده است. این مصلا در مجاورت بیمارستان شهید مفتح و بلوار شهید احمدی احداث خواهد شد و ظرفیت آن به ۲۰ هزار نمازگزار خواهد رسید. طراحی نقشه مصلا از طریق مزایده انجام می‌شود و نام آن نیز با نظر مردم انتخاب خواهد شد.

وی درباره روند ساخت مصلا، توضیح داد: برای اجرای این پروژه در بودجه سال آینده ردیف اعتباری ویژه‌ای در نظر گرفته شده و حسابی در صندوق ذخیره فاطمی زیر نظر شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه و دفتر مقام معظم رهبری ایجاد خواهد شد تا با محاسبات دقیق و شفاف، ساخت مصلا با سرعت انجام شود.

عزیزی درباره مسائل عمرانی این شهرستان گفت: جاده آب‌باریک به چرمشهر نیازمند ایمن‌سازی فوری است. همچنین ۴۰۰ متر از کمربندی جنوبی ورامین در محدوده قرچک باید با همکاری آن شهرستان تکمیل شود تا تردد شهروندان ایمن‌تر شود.

او همچنین با اشاره به نخستین شب برگزاری جشنواره اقوام ایرانی در این شهرستان، گفت: هزاران نفر از مردم ورامین با متانت در جشنواره حضور داشتند و با رفتار ناپسند برخی افراد همراهی نکردند. این حضور پرشور، نشان‌دهنده فرهنگ، وحدت و اخلاق مردم این شهر است.

انتهای پیام