شناسهٔ خبر: 75370015 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت | لینک خبر

حل مشکل 4200کشنده معطل‌مانده در مرز با پیگیری مجلس

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، از حصول نتیجه مطلوب در جهت رفع مشکل 4200 کشنده معطل مانده در مرز ترکیه خبر داد و از رئیس مجلس، رئیس جمهور و وزیر صمت برای پیگیری این موضوع قدردانی کرد.

صاحب‌خبر -

سیدسلمان ذاکر در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، ضمن قدردانی از رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس جمهور و وزیر صمت برای رفع مشکل مالکان کشنده‌های معطل‌مانده در مرز، گفت: از یک سال و نیم گذشته مشکل ۴۲۰۰ کشنده که در مرز ترکیه معطل مانده بودند به مجلس ارائه شد و در دستور کار کمیسیون صنایع و معادن قرار گرفت چراکه آنها بدون ثبت سفارش خریداری شده بودند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما پیگیری این موضوع را در دستور کار قرار دادیم کمااینکه رئیس مجلس شورای اسلامی در این زمینه مکاتبه‌ای با هیات دولت داشت تا مالکان این خودرو تعیین‌تکلیف شوند و به کمیسیون صنایع و معادن نیز ماموریت داد که پیگیری این موضوع را در دستورکار قرار دهد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: به دنبال پیگیری‌های مستمر مجلس در نهایت هیات دولت طی مصوبه‌ای مقرر کرد که این کشنده‌ها از طریق مناطق آزاد به کشور وارد شوند.

وی افزود: این کشنده‌ها با تامین ارز خریداری شدند و واردات آنها می‌تواند ضمن ارتقای ظرفیت ترانزیتی کشور به تسهیل صادرات نیز کمک کرده و برای هزاران نفر اشتغالزایی کند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: وزیر صنعت، معدن و تجارت از طریق تعامل با بانک مرکزی و سایر اعضای هیات دولت طی مصوبه‌ای این مشکل را حل کرد که به مرحله اجرا رسیده است./

پایان پیام