شناسهٔ خبر: 75369775 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

تبدیل جشن عروسی به عزا در چند ثانیه / رسومات غلط همچنان قربانی میگیرد + فیلم

حوادث رکنا: جشنِ شادی دو جوان در ایرانشهر، شامگاه پنجشنبه 24 مهر 1404، به صحنه‌ای از اندوه و اشک تبدیل شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، در پی تیراندازی غیرعمد هنگام اجرای رسم نادرست شلیک هوایی در مراسم عروسی، «مریم امینی (شیرخانزهی)» ۲۵ ساله، بر اثر اصابت گلوله به گردن جان باخت و زن دیگری با فامیلی «ارژنگ» به شدت زخمی و در بیمارستان خاتم‌الانبیا تحت درمان است.

بر اساس گزارش‌ها، حادثه زمانی رخ داد که یکی از حاضران در حال جابجایی اسلحه بود و ناخواسته ماشه را کشید. همان گلوله‌ای که قرار بود صدای شادی باشد، سکوتی سنگین بر جشن حاکم کرد و خانواده‌ای را در سوگ فرو برد.

رسم تیراندازی در مراسم عروسی و عزا، که سال‌هاست جان ده‌ها نفر را گرفته، بار دیگر قربانی گرفت و ثابت کرد که هیچ شادی‌ای با گلوله معنا ندارد.

با وجود هشدارهای مکرر، آسانی دسترسی به سلاح و نبود نظارت جدی از سوی مسئولان، این حوادث مرگبار همچنان تکرار می‌شوند و شادی خانواده‌ها را به عزا بدل می‌کنند.

جشن عروسی تمام شد، اما صدای گریه‌ها هنوز در ایرانشهر خاموش نشده است…

درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_rokna-1171600_LazyVideo_تیراندازی-در-مراسم-عروسی.mp4 با حجم
0 bytes