شناسهٔ خبر: 75369502 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

اختصاص ۱۱۲ میلیارد ریال برای توسعه مراکز نوآوری خراسان شمالی

برنا- گروه استانها: سرپرست پارک علم و فناوری خراسان‌شمالی گفت: ۱۱۲ میلیارد ریال اعتبار از محل سفر رئیس جمهور برای توسعه زیرساخت‌های مراکز نوآوری در سه شهرستان استان اختصاص یافت. برنا- گروه استانها: سرپرست پارک علم و فناوری خراسان‌شمالی گفت: ۱۱۲ میلیارد ریال اعتبار از محل سفر رئیس جمهور برای توسعه زیرساخت‌های مراکز نوآوری در سه شهرستان استان اختصاص یافت.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا؛ حسن سجادی روز چهارشنبه اظهار کرد: در مجموع ۳۰۰ میلیارد ریال از محل سفر رئیس جمهوری برای پارک علم و فناوری استان مصوب شد که تاکنون ۱۱۲ میلیارد ریال آن اختصاص یافته است.

وی افزود: از مجموع اعتبار اختصاص یافته، ۴۵ میلیارد ریال آن در طرح‌های عمرانی حوزه نوآوری استان جذب و هزینه شده است.

تمرکز بر سه مرکز نوآوری استان

سرپرست پارک علم و فناوری خراسان‌شمالی تصریح کرد: پارک علم و فناوری استان ۱۲ طرح برای جذب اعتبارات سفر رییس جمهور ارسال کرده بود که تخصیص اعتبار برای سه طرح شامل توسعه زیرساخت‌های مرکز نوآوری شهرستان‌های بجنورد، شیروان و اسفر این مورد پذیرش قرار گرفت.

وی افزود: با اعتبارات جذب شده، تاکنون مراحل اول این طرح‌ها با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد عملیاتی شده و با جذب سایر اعتبارات، تلاش می‌کنیم طرح‌ها به پایان برسند.

ساخت نیروگاه خورشیدی در پارک علم و فناوری

سجادی در بخش دیگری از سخنانش اشاره‌ای به ساخت نیروگاه ۱۰۰ کیلوواتی در پارک علم و فناوری کرد و گفت: اعتبار ساخت این نیروگاه خورشیدی از محل مالیات ارزش افزوده ایجاد می‌شود.

وی افزود: ۲۰ میلیارد ریال اعتبار از این محل جذب شده و برای ساخت این نیروگاه در مجموع ۴۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.

سرپرست پارک علم و فناوری خراسان‌شمالی گفت: در حال حاضر ۱۴۵ شرکت فناور و دانش‌بنیان در استان فعالیت دارند که از این تعداد ۳۳ شرکت دارای مجوز دانش‌بنیان هستند.

این استان با ۱۰ شهرستان و جمعیت یک میلیون نفر در شمال شرق کشور واقع شده و با جذب اعتبارات ملی و توسعه مراکز نوآوری، مسیر تقویت اقتصاد دانش‌بنیان را دنبال می‌کند.

برچسب‌ها: