شناسهٔ خبر: 75369102 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بیش از ۱۶ هزار عضو نظام پزشکی اصفهان پای صندوق رأی می‌روند

اصفهان-ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و رئیس هیات اجرایی انتخابات نظام پزشکی اصفهان گفت: حدود ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر از اعضای جامعه پزشکی استان در نهمین دوره انتخابات نظام پزشکی دارای حق رأی هستند.

صاحب‌خبر -

فریبرز خوروش روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد افراد واجد شرایط شامل پزشکان، دندانپزشکان، داروسازان، ماماها و کارشناسان علوم آزمایشگاهی، امروز جمعه ۲۵ مهر در نهمین دوره انتخابات نظام پزشکی استان شرکت می‌کنند.

وی بر اهمیت مشارکت آگاهانه و مسوولانه اعضاء نظام پزشکی برای ارتقاء کیفیت خدمات سلامت تأکید کرد و گفت: این انتخابات فرصتی ارزشمند برای مشارکت مؤثر جامعه پزشکی در تصمیم‌سازی‌های صنفی و ارتقای سطح خدمات سلامت در استان است.

خوروش، نظام پزشکی را جزو مهمترین نهادهای صنفی کشور توصیف کرد و گفت: این سازمان به‌دلیل جایگاه قانونی و اختیاراتی که دارد، نقش مؤثری در حمایت از منافع صنفی پزشکان و گروه‌های وابسته ایفاء می‌کند.

وی اضافه کرد: همچنین هیات‌ مدیره‌های نظام پزشکی در شهرستان‌ها می‌توانند از شرایط صنفی همکاران خود دفاع و با تعامل سازنده با دستگاه‌های مختلف به ارتقای سطح خدمات درمانی و سلامت مردم کمک کنند.

وی افزود: نظام پزشکی با نهادهایی همچون دانشگاه‌های علوم پزشکی بویژه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دادگستری، بهزیستی و سایر دستگاه‌های مرتبط تعامل دارد و این همکاری‌ها تأثیر مستقیمی بر ارتقای سلامت استان، بهبود عملکرد همکاران و افزایش کیفیت رسیدگی به بیماران دارد.

رئیس هیات اجرایی انتخابات نظام پزشکی اصفهان از اعضای جامعه پزشکی دارای حق رأی در استان دعوت کرد که در این انتخابات شرکت کنند تا افراد شایسته، متخصص و متعهد با پشتوانه رأی بالا انتخاب شوند.

وی درباره میزان مشارکت اعضاء در انتخابات دوره‌های گذشته گفت: در دوره هشتم انتخابات، میزان مشارکت حدود ۲۲ درصد بود و با توجه به جایگاه والای نظام پزشکی در نظام سلامت کشور، این میزان مشارکت شایسته این نهاد نیست و امیدوارم در این دوره شاهد حضور پررنگتر همکاران باشیم.

خوروش تاکید کرد: هرچه این پشتوانه قوی‌تر باشد، قدرت چانه‌زنی و اثرگذاری هیات‌مدیره‌ها در دفاع از حقوق صنفی و انجام وظایف قانونی‌شان بیشتر خواهد بود.

وی بیان کرد: انتخاب اعضای هیات مدیره با مشارکت گسترده و رأی بالا می‌تواند به دفاع مؤثر از منافع صنفی گروه‌های پزشکی، تعامل سازنده با دانشگاه‌های علوم پزشکی و نهادهای دولتی و در نهایت ارتقای سطح سلامت استان و کشور منجر شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین درباره مطالبات جامعه پزشکی گفت: یکی از مهمترین خواسته‌ها ارتقاء جایگاه واقعی پزشکان و اصلاح قوانین و قواعد صنفی است تا درآمد و حقوق پزشکان بر اساس عملکرد حرفه‌ای آنان تعیین شود و تحقق این اهداف به نفع بیماران و ارتقای سلامت عمومی خواهد بود.

وی اظهار امیدواری کرد تا با حضور فعال و آگاهانه جامعه پزشکی، انتخاباتی پویا، شفاف و اثرگذار برگزار شود.

به گزارش ایرنا، انتخابات سازمان نظام پزشکی هر چهار سال یک بار در کشور برگزار می‌شود.

نهمین دوره انتخابات هیات مدیره‌های نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، امروز آغاز شد.

زمان شروع رأی‌گیری در همه حوزه‌های سراسر کشور از ساعت هفت صبح امروز آغاز شد و تا ساعت ۱۷ به مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت.