شناسهٔ خبر: 75366297 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

رئیس مرکز اتباع وزارت کشور: کسی نمی‌تواند مردم ایران و افغانستان را از هم جدا کند

رئیس مرکز اتباع وزارت کشور در همایش استانی خادمان همدلی و مهربانی گفت: مطمئن باشید کسی نمی‌تواند مردم ایران و افغانستان را از هم جدا کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، نادر یاراحمدی، رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور در همایش استانی خادمان همدلی و مهربانی که بعدظهر پنجشنبه در تالار تربیت مشهد برگزار شد، اظهارداشت: اینکه مسئولان محترم اصرار دارند که برخورد با اتباع، کریمانه باشد ارزشمند است. ما با ساماندهی هیچ مخالفتی نداریم‌. ایران با تنگناهایی مواجه است.

وی افزود: ما دو ملت هستیم که کنارهم بوده و هستیم و هیچکس نمی‌تواند دو ملت همسایه و هم‌زبان را از هم دور کند.

یاراحمدی در ادامه گفت: خدمت وظیفه ما است و ما در جلسات‌مان بر سر میزان خدمت بحث داریم. من در طول دوران خدمتم هروقت احساس کردم توان ندارم به مشهد آمدم و این اتفاق به برکت وجود امام رضا(ع) بود و قبول کنید که اگر اتفاقی افتاد به دلیل همدلی بود.

رئیس مرکز اتباع وزارت کشور گفت: مطمئن باشید کسی نمی‌تواند مردم ایران و افغانستان را از هم جدا کند.ما قبول داریم که حتما خطاهایی صورت گرفته است و تلاش کردیم که این خطاها را به سرعت حل کنیم. متاسفانه کشور ما تحت تبلیغات زیادی وجود دارد و این تبلیغات منفی موضوع مهاجر ستیزی را مطرح می‌کند. ما در مرکز امور اتباع علیه مهاجر ستیزان اقدام کرده‌ایم زیرا ما به این اعتقادی نداریم.

نادر یاراحمدی در ادامه گفت: باور کنید که اقامت موقت به نفع هیچ کس نیست. ما فشار آوردیم و پلیس هم این را ابلاغ کرد و و اعطای گواهینامه به اتباع قانونی از شیراز شروع شد.

وی با بیان اینکه خروج اتباع، احساسات ما را هم برمی‌انگیزاند، گفت: تلاش ما این است که حضور اتباع خارجی به صورت قانونی حل شود.

رئیس مرکز اتباع وزارت کشور گفت: ما وظیفه داریم به شما خدمت کنیم. مردم بودند که به مهاجران افغانستانی خدمت کردند و این مهم است.

وی در ادامه افزود: امیدواریم روزی برسد که همه آنها که میخواهند در کشور ما حضور پیدا کنند حتما احترام شان رعایت خواهد شد. ما وظیفه داریم که برادران افغانستانی کمک کنیم.

این گزارش تکمیل خواهد شد