شناسهٔ خبر: 75365161 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در پاسخ به SNN TV:

رفیع‌زاده: استخدام در ستاد‌های دولتی متوقف می‌شود؛ اولویت با جذب نیرو در صفوف عملیاتی است+فیلم

رییس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: صدور مجوز استخدام برای ستاد دستگاه‌هایی که با مازاد نیرو مواجه‌اند، متوقف می‌شود و تمامی تمرکز بر تقویت واحد‌های عملیاتی برای ایجاد توازن در نیروی انسانی است.

صاحب‌خبر -

رفیع‌زاده: استخدام در ستاد‌های دولتی متوقف می‌شود؛ اولویت با جذب نیرو در صفوف عملیاتی است+فیلم

علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو در مراسمی در دانشگاه آزاد مشهد، با اشاره به ضرورت اصلاح ساختار نیروی انسانی در کشور، از آغاز یک برنامه چندساله برای تنظیم‌گری در حوزه سرمایه انسانی خبر داد.

وی با تأکید بر اینکه هدف اصلی این اصلاحات، هدایت تراز نیروی انسانی به سمت عملیاتی بودن است، گفت: آن بخش‌هایی از دستگاه‌های دولتی که دارای نیروی انسانی مازاد هستند، مانند ستادها، دیگر مجوز استخدامی نخواهند گرفت. مجوز‌های جدید به طور کامل متمرکز بر واحد‌های عملیاتی خواهد بود تا شاهد توزیع متوازن و عملیاتی شدن ساختار‌ها باشیم.

 

ضرورت اصلاح نهاد‌های مهارت‌آموز

رفیع‌زاده همچنین به چالش‌های موجود در نظام مهارت‌آموزی کشور پرداخت و خواستار یک آسیب‌شناسی جدی در این زمینه شد و اظهار کرد: در حوزه مهارت، بیش از ۱۰ دستگاه مختلف شامل سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، دانشگاه ملی مهارت، دانشگاه علمی کاربردی و مدارس فنی حرفه‌ای فعالیت می‌کنند. باید آسیب‌شناسی کنیم که چطور می‌توانیم این نهاد‌ها را مؤثرتر از گذشته کنیم.

رئیس سازمان استخدامی در پایان، هدف نهایی این اصلاحات در حوزه آموزش و تربیت نیرو را تغییر ذائقه شغلی فارغ‌التحصیلان دانست و افزود: خروجی این نهاد‌ها باید این باشد که نیرو‌هایی که آموزش می‌بینند و تربیت می‌شوند، صرفاً به فکر کار دولتی نباشند، بلکه با مهارت‌های کسب‌شده، خودشان مولد اشتغال باشند و به سمت کارآفرینی حرکت کنند؛ این موضوع یکی از مهم‌ترین محور‌های برنامه اصلاح نظام در حوزه سرمایه انسانی است.

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3083214" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1318510/3083214?width=600&height=400"></script></div>