شناسهٔ خبر: 75362934 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

چهارمین کنگره بین المللی راه نجات؛ نهج البلاغه‌ و حکمرانی علوی با حضور رئیس جمهور

چهارمین کنگره بین المللی راه نجات؛ نهج البلاغه‌وحکمرانی علوی با حضور رئیس جمهور برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، چهارمین کنگره بین المللی راه نجات؛ نهج البلاغه‌وحکمرانی علوی با حضور رئیس جمهور برگزار شد.

حجت الاسلام طباطبائی نژاد: هیچ پیامبر و امامی با کافران صلح نکرد / دشمن گاهی نزدیک می‌آید تا ما را به غفلت بیندازد

حجت الاسلام سید یوسف طباطبائی نژاد؛ نماینده ولی فقیه در اصفهان در افتتاحیه چهارمین کنگره بین المللی راه نجات؛ نهج البلاغه‌ و حکمرانی علوی گفت: هیچ پیغمبر و امامی بیعت و صلح با کافران نکرده است و هر چه بوده آتش بس بوده است و در جنگ تبوک کفار درخواست آتش بس دادند و پیامبر اسلام نیز قبول کردند.

وی افزود: دشمن گاهی نزدیک می‌آید که ما را به غفلت بیندازد و ما باید حواسمان باشد تا غفلت نکنیم. نباید به دشمن حسن ظن داشت و تنها کشوری که به آمریکا در عراق و قطر حمله کرده ایران بوده است.

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3083037" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1318458/3083037?width=600&height=400"></script></div>