همشهری آنلاین -علیرضا زاکانی شهردار تهران که به دعوت اتحادیه جهانی شهرها و دولتهای محلی (UCLG) به عنوان نایب رییس بخش غرب آسیا و خاورمیانه این اتحادیه به چین سفر کرده است، برای شرکت در اجلاس UCLG و دهمین اجلاس سازمان توسعه صنعتی سازمان ملل (UNIDO) وارد شهر شیآن که سومین شهر بزرگ چین و یکی از قطبهای مهم فرهنگی و صنعتی این کشور است، شد.
در افتتاحیه این اجلاس که شهرداران و نمایندگان ارشد شهرهای مختلف جهان حضور دارند، عکسی یادگاری بهعنوان نماد همکاری و همبستگی شهرهای عضو گرفته شد.
سازمان شهرهای متحد و دولتهای محلی (UCLG) یک سازمان بینالمللی فراگیر زیر نظر سازمان ملل برای شهرها، دولتهای محلی و منطقهای و انجمنهای شهرداری است که از سال ۲۰۰۴ تأسیس شده و شهردار تهران نایب رئیس بخش غرب آسیای این اتحادیه است.
حاشیه های سفر چین
زاکانی در حاشیه این سفر قرار است بازدیدی از مترو و دیگر زیرساخت های حمل و نقلی در این کلان شهر داشته باشد.
همچنین شهردار تهران علاوه بر دیدار از شهر پکن به دیگر شهرهای مهم چین از جمله شانگهای، گوانژو و سوچو هم سفر خواهد کرد و از زیرساختهای شهری آنجا بازدید به عمل میآورد.