با وجود اینکه گروهک های تروریستی از جمله «جیش العدل» مدعی دفاع از حقوق مردم بلوچستان هستند اما عملیات های خرابکارانه و کور این عوامل مزدور چنین هدفی را به ذهن القا نکرده و خلافش را ثابت می کند.
نگاهی به عملیات های تروریستی این گروهک مانند به آتش کشیدن ماشین های راهسازی و دولتی و دکل های مخابراتی و یا گروگان گرفتن مهندسان پروژه های عمرانی نشان می دهد که این تروریست ها با توسعه و رفاه مخالف بوده و دفاع از حقوق بلوچ ها به عنوان دستاویزی برای شرارت و توجیه اقدامات غیر انسانی آنهاست.
حمله اشرار به مهندسان پروژه انتقال آب چابهار- زاهدان در جاده خاش و به آتش کشیدن ماشین خدمت؛ حمله به کارگاه راهسازی در روستای «بَزپیران» از توابع شهرستان بمپور و به آتش کشیدن ۱۰ دستگاه ماشینآلات راهسازی و هم چنین حمله مسلحانه به کارگاه عمرانی «جهاد نصر» در دهستان «دامن» از توابع شهرستان ایرانشهر و به آتش کشیدن ۲۹ دستگاه ماشین آلات راهسازی و ساختمان اداری نشان می دهد تروریست ها توسعه در بلوچستان را بر نمی تابند!
سال گذشته هنگامی که عملیات تروریستی و خرابکارانه گروهک تروریستی جیش العدل در شهرستان های راسک و چابهار با واکنش منفی افکار عمومی روبرو شد این گروهک منفور «جلوگیری ازتوسعه سواحل مکران»به عنوان توجیه جنایت خود اعلام کرد.
از ان جا که توسعه سواحل مَکُران بارها در صحبتهای رهبر معظم انقلاب به عنوان نقطه اتصال کریدور شمال- جنوب مورد تاکید قرار داشته و اهمیت استراتژیک بالایی برای کشور دارد از این رو طبق اولویتهای برنامه هفتم توسعه به نظر میرسد که این بار پروژه واگذار شده به جیش العدل و سایر اشرار در منطقه ناامن سازی با هدف خدشهدار ساختن امنیت ایران و جلوگیری از سهم گرفتن ایران در کریدور شمال – جنوب است.
استان سیستان و بلوچستان به خصوص منطقه آزاد چابهار به عنوان یکی از مهمترین و استرتژیکترین مناطق ایران به لحاظ اثرگذاری بر امنیت فضای ملی است و اساس قرار دادن آن به عنوان محور توسعه شرق فرصتهای ژئوپلیتیک و ژئواکونومیک بسیار بالایی را در اختیار جمهوری اسلامی قرار داده است، اما باید توجه کرد که دو مقوله مهم یعنی توسعه و امنیت دارای ارتباط تنگاتنگی با یدیگر هستند به گونهای که حتی امنیت به عنوان مرحله مقدماتی روند توسعه به شمار میرود.
پروژه جدید ضد توسعه
دستگیری و اعترافات اخیر یکی از تروریست های نقش آفرین در آتش کشیدن ماشین آلات راهسازی سند دیگری از تلاش معاندان نظام برای ناامن سازی در شرق کشور است.
استان سیستان و بلوچستان که سالهاست به عنوان یکی از اهداف اصلی موساد سرویس جاسوسی رژیم صهیونی برای ناامنسازی مطرح است اما این بار اسناد این اقدامات پلید در قالب گروهک تروریستی «عبیدالله بلوچی» که به او «دیدک» هم میگویند بیش از پیش هویدا شده است.
«دیدک» خیلی وقت پیش از اینها سرکرده یک گروهک تروریستی در پاکستان بود اما همزمان با فروپاشی داعش در منطقه و بروز اختلاف در گروهکش، آبانماه ۱۳۹۶ به ایران آمد و سپس به آلمان متواری و در آنجا ساکن شد.
او در آلمان با حمایت موساد و پشتیبانی سازمان اطلاعاتی آلمان، گروهکش را برای اقدام علیه امنیت ملی ایران و تجزیه کشور و به عبارتی مقدمه برای تحقق رویای اسرائیل بزرگ به راه میاندازد.
اعضای این گروهک تروریستی در نخستین ماموریت خود تلاش کردند تا اقداماتی که در راستای خدمترسانی به مناطق کمبرخوردار روستایی سیستان و بلوچستان انجام میشد را مختل کنند لذا از تخریب دکلهای برق و مخابرات تا به آتش کشیدن ماشین آلات راهسازی کار خود را آغاز کردند و اهداف بعدی آن ها ترور و آدم ربایی بود.
دستگیری یکی از اعضای گروهک «دیدک» توسط سربازان گمنام امام زمام(ع) و اعترافات وی در آتش کشیدن ۲۹ ماشین آلات سنگین راهسازی در ازای دریافت پول خود گواه اینست که دشمن برای ناامن سازی شرق کشور و همچنین جلوگیری از توسعه بندر چابهار خواب های شومی دیده است.