به گزارش برنا؛ ابوتراب نکیسا گفت: گرمای هوا و مصرف بالای ماهی و میگو در استان بوشهر یکی از دلایل کاهش مصرف تخم مرغ در این استان است.
وی با اشاره به فواید غذایی تخم مرغ اظهارکرد: یکی از دلایل نامگذاری روز جهانی تخم مرغ برای شناخت فواید تغذیهای و نقش آن در تامین نیازهای غذایی جهانی است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اعلام کرد: آگاهیعمومی در مورد مصرف تخم مرغ در رژیم غذایی روزانه دارای اهمیت است زیرا تخم مرغ منبع عالی از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و چربیهای سالم بوده و می تواند در تغذیه روزانه افراد در سراسر دنیا نقشی مهم ایفا کند.
نکیسا با بیان اینکه در استان بوشهر واحد تولیدی صنعتی تخم مرغ نداریم گفت: بیشتر تخم مرغ مصرفی این استان از استانهای قم، قزوین، مرکزی و فارس وارد میشود.
وی در پایان اضافه کرد: سالانه حدود ۹۰۰ تن تخم مرغ توسط واحدهای سنتی و روستاییان در استان بوشهر تولید و مستقیم وارد بازار مصرف میشود.