جابر خوشگرد در گفتوگو با پایگاه خبری کرج امروز، اظهار کرد: تیم عملیاتی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج در مسابقات چندجانبه چالش آتشنشانان کشور (FCC) خوش درخشید و با نمایشی از توان، مهارت و همبستگی، بر سکوی نایبقهرمانی کشور ایستاد.
وی افزود: این رقابت در روزهای ۲۱ و ۲۲ مهرماه سال جاری به میزبانی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر رشت برگزار شد و تیم کرج با آمادگی بالا میان برترین تیمهای کشور خوش درخشید.
سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج بیان داشت: در بخش تیمی این مسابقات، سازمان آتشنشانی شهرداری رشت مقام نخست، سازمان آتشنشانی شهرداری کرج مقام دوم و سازمان آتشنشانی شهرداری قزوین مقام سوم را کسب کردند.
خوشگرد اضافه کرد: در بخش انفرادی، میثم مرادی از تیم شهرداری رشت مقام اول، فیروز اسدی از تیم کرج مقام دوم و سبحان قلیزاده از تیم رشت مقام سوم را به دست آوردند.
وی در پایان، با قدردانی از تلاش و همت اعضای تیم اعزامی کرج، گفت: این تیم متشکل از مجید دربندی، نوید خانوردی، فیروز اسدی، حسن زیارانی و مرتضی دانشور بود و در کنار آنان، محمدصادق انصاری به عنوان مربی و حامد مشهدی به عنوان سرپرست، نقش هدایت و پشتیبانی را بر عهده داشتند.