به گزارش رکنا، طرز تهیه ته چین مرغ را در ادامه یاد می گیرید.
سینه مرغ خرد میکنی، بعد با پیازی که تفت دادی و سبک شده تفت میدی، نمک و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه میکنی، میتونی کمی زردچوبه هم بزنی، بعد رب اضافه میکنی و کمی آب تا مرغ پخته بشه؛ در آخر زرشک و زعفرون (من کمی فلفل دلمه ای هم اضافه کردم؛ خوشمزه میشه)
تو یه تابه هم هویج های خلالی رو با مقداری کره تفت میدی، یک قاشق شکر اضافه میکنی و کمی آب، میذاری هویج هم بپزه، بعدم دوست داشتی کمی زرشک اضافه کن، میتونی به جای اون کمی آبلیمو اضافه کنی.
برنح خیس خورده را تو آب جوش می ریزی و بعد هم آبکش میکنی.
حالا همه چی آمادست …….ته ظرفا هر ته دیگی که دوست داری میذاری و روی اون برنج می ریزی و بعدم مرغ و هویج که آماده کردی و دوباره برنج؛ من یک لایه از مواد ریختم و بقیه اون رو موقع سرو استفاده کردیم.
غذا رو دم میذاری و چند تکه کره روی برنج میذاری و کمی هم زعفران.
چهل تا چهل و پنج دقیقه بعد غذای لذیذت آمادست.