شناسهٔ خبر: 75316814 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

نخست‌وزیر عراق: نتانیاهو بیاید من می روم/ واکنش مقتدا صدر به سفر السودانی

السودانی به کشور مصر اطلاع داده است که در صورت حضور نتانیاهو در نشست شرم‌الشیخ، جلسه را ترک خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

«محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق که برای مشارکت در نشست شرم‌الشیخ راهی مصر شده، به کشور میزبان اطلاع داده است که در صورت حضور نتانیاهو در این نشست، از جلسه خارج خواهد شد.

همزمان «سید مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق ضمن انتقاد از سفر محمد شیاع السودانی به شرم‌الشیخ، این حضور را «زمینه‌ساز عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی» دانست که در عراق جرم‌انگاری شده است.

رهبر جریان صدر عراق درباره حضور محمد شیاع السودانی نخست‌وزیر عراق در اجلاس شرم‌الشیخ گفت: حضور نخست‌وزیر عراق مایه ننگ است؛ شاید آغاز اعلامیه عادی‌سازی روابط یا امضای «راه حل دو دولتی» باشد.

مقتدی صدر تأکید کرد برای کسانی که ادعای حمایت از حماس را دارند، شرم‌آور است که نخست‌وزیرشان در جلسه‌ای شرکت کند که احتمالا نتانیاهو در آن حضور خواهد داشت.

این در حالی است که تلویزیون رژیم صهیونیستی صبح امروز اعلام کرد بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم سفر خود به شرم الشیخ را لغو کرده است. دفتر نتانیاهو نیز در بیانیه ای اعلام کرد که او در نشست یاد شده شرکت نخواهد کرد.

در نشست شرم‌الشیخ رهبران کشورهایی همچون آمریکا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، انگلیس، کانادا، ترکیه، اردن، قطر، عربستان سعودی، اندونزی و پاکستان شرکت دارند.